enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5609
EURO
34,7605
ALTIN
2.492,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ULZİBAT SEREBRAL PALSİ MUCİZESİ. VİDEOLU

ULZİBAT SEREBRAL PALSİ MUCİZESİ. VİDEOLU
REKLAM ALANI
18.09.2021
0
A+
A-

Ulzibat Serebral Palsi mucisesi. Pro. Dr. Nazarkin Alexandr Yakovlevich in icadı yüksek başarı oranına sahip sistem.Rusya’nın başkenti Moskova’ya 200 km uzaklıkta Tula şehrinde ki sadece ortopedik engellilerin tedavisinin yapıldığı hastane de gerçekleştiriliyor. Yazarımız Aydan Çakır bu konuda gönüllü olarak hastalara şifa dağıtmak için yardım çalışmalarına başladı. Kas-iskelet sistemi patolojisinin tedavisi.

Yöntemin temelleri:

Klinik Rehabilitasyon Enstitüsü’nde, kas-iskelet sistemi patolojisi olan hastaları tedavi etmenin ana yöntemi olarak, Tıp Bilimleri Doktoru Profesör V.B. Ulzibat tarafından geliştirilen ve uygulamaya konan benzersiz bir cerrahi teknik – aşamalı fibrotomi (PFT) kullanır.

Aşamalı fibrotominin özü, lokal kas kontraktürlerini ve ağrıyı mümkün olan en az rahatsızlıkla ortadan kaldırmayı amaçlayan, cildi ve sağlıklı kasları kesmemeye izin veren özel olarak tasarlanmış bir neşter ile patolojik olarak değiştirilmiş kas bölgelerini (skarları) kesmek için özel bir teknikten oluşur. Cerrahi dikiş yoktur – ameliyattan sonra, hastanın vücudunda sadece neşterin girişinden kaynaklanan delikler kalır. Operasyon hasta için mümkün olan en hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir, bu sayede özellikle çocuklar için önemli olan anestezi altında geçirilen süre ve stres minimuma indirilir.

 

Aşamalı fibrotominin faydaları:

– Düşük yaralanma olasılığı.
– Yöntem çok yönlülüğü.
– Ameliyat süresinin kısa olması.
– Hastaneye yatış yok.
– Kontrendikasyon (Tedavinin uygun olmaması durumu) Facebook:https://facebook.com/ulzibatturkiye
Instagram:
https://www.instagram.com/ulzibatturkiye/ @aydancakiractor5n1k_yazar

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi