enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
21°C
Adıyaman
21°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C

BİR BAŞARI GRAFİĞİ

BİR BAŞARI GRAFİĞİ
REKLAM ALANI
17.04.2018
0
A+
A-

Öncelikle o bir beyefendi,saygın,sevecen güler yüzlü kimliğiyle,her zaman hemşerileri ile iç içe olan ve samimi duygularını paylaşan değerli bir hemşerim. İstanbul gibi bir metropolde siyaset basamaklarını emin adımlarla atan Altın kalpli bir kardeşimizdir.Bu adımlar hemşerilerimiz için bir onur ve gurur kaynağı oldu.
İstanbul gibi bir Metropolde,yoğun nüfusu olan ilçelerimizde Adıyamanlı değerlerimiz bir birer sahaya çıkmaya başladılar.
Bizler hoşgörü,samimiyetin,kardeşliğin, barışın,simgesi Komagene krallığının uzun süre tahta kalıp kendini savaşsız lav eden Bir medeniyetin çocuklarız.
Adıyaman misafirperver kardeşliğin egemen olduğu kadirşinas bir ilin mensuplarıyız.
İçimizde yetişen cevherlerden bir tanesi de değerli Ahmet Melek kardeşimdir.
Bu görevi kendisine takdim eden,başta belediye başkanı olmak üzere,değerli meclis üyelerinide tebrik ediyorum.
Başarıların daim olsun.
Yüzün güleç,bahtın açık olsun değerli kardeşim.
Ahmet MELİK kimdir.
24.02.1978 Adıyamanın Kahta ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahta ‘da yaptı. Lisans Eğitimini Erzurum da Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğtim Fakültesinde tamamladı. İstanbul Aydın Üniversitesinde İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.Gaziantep ve İstanbul’da bir çok okulda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikal çalımalarda görev aldı. İstanbul Başakşehir Adıyamanlılar Derneği ( BA-DER)’ korucu başkanlığını yaptı. 30 Mart 2018 Yerel Seçimlerinde Başakşehir de Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. Halen Başakşehir Adıyamanlılar Derneği Onursal Başkanlığı,Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, İBBSK(İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü) İzcilikten sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Ahmet MELİK, evli ve iki çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi