enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3961
EURO
34,7692
ALTIN
2.435,72
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Türkiye Dijital Yayın Platformu; TİMBİR-BHA ortak canlı yayınları başladı

Türkiye Dijital Yayın Platformu; TİMBİR-BHA ortak canlı yayınları başladı
REKLAM ALANI
19.01.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği dijital medyanın gelişerek güçlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Dijital medyanın gelişimi için ülke çapında bakanlıklar, kurumlar ve İnternet medyası ile ortak projeler yürüten TİMBİR bu kez de bünyesindeki Birlik Haber Ajansı (BHA) ile birlikte Türkiye Dijital Yayın Platformu’nu hayata geçirdi.

YERELDEKİ MEDYA GÜCÜ ULUSALA TAŞINIYOR

Ankara merkezli; İstanbul başta olmak üzere TİMBİR bünyesindeki yayın kuruluşlarının bölgelerdeki stüdyolarınızdan gerçekleştirecek canlı yayınlarda; bakanlar, iş, siyaset, ekonomi, eğitim, sağlık, spor ve diğer alanlardaki temsilciler konuk edilecek. Ulusal yayın formatı ile yereldeki medya gücünü artırmayı hedefleyen TİMBİR’in bir bölgeden yapılacak yayını tüm bölgelerdeki yayıncı mecralar aracılığı ile Türkiye geneline ulaşmış olacak.

İLK YAYIN KONUĞU TİMBİR GENEL BAŞKANI DR. SÜLEYMAN BASA OLDU

Ortak canlı yayınların ilki 19 Ocak 2023 Cuma Saat 11.00’da TİMBİR’in paydaşı TR SES TV Ankara stüdyolarından gerçekleştirildi. Aynı zamanda Sismolog olan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın ‘Türkiye’de Deprem Gerçeği; Fay hatları pay hatlarından daha önemlidir” konulu canlı yayını Türkiye’de 7 bölgede, 50 dijital mecra aracılığı ile ortak canlı yayınlandı.  Gazeteci Aleyna Karatosun’un sunduğu programda ülkemizdeki deprem gerçeği konuşuldu.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi