enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Turizmci Abuzer Aydın, TGA yönetim kurulu üyeliği için adaylığını açıkladı

Turizmci Abuzer Aydın, TGA yönetim kurulu üyeliği için adaylığını açıkladı
REKLAM ALANI
09.11.2022
0
A+
A-
Sevgili dostlarım, değerli meslektaşlarım,
Seyahat acenteleri tarafında yapılan çalışmaların yeterli olmadığını ve daha fazla katkı sağlanması gerektiğini, bacasız sanayi turizmin bel kemiği olan seyahat acentelerinin TGA”da daha aktif olması adına, 25. Dönem TÜRSAB kongresinde yapılacak olan TGA yönetim kurulu üyeliği için, Türkiye seyahat acentacıları birliğinin değerli üyelerini en iyi şekilde temsil etmek adına adaylığımı açıkladığımı kamuoyuna bildirmekten memnuniyet duyarım.
Kendimi sizlere kısaca tanıtmak isterim. 1972 aslen Malatya Pütürge nüfusuna kayıtlıyım, Adıyaman Kahta ilçesi Karadut köyünde doğdum ve büyüdüm, İlkokulu Karadut köyünde orta okulu ise Kahta da okudum. Evli ve 2 kız 2 erkek çocuk babasıyım .Şuan da İstanbul da ikamet etmekteyim.
Turizm mesleğini ilk başta baba mesleği olarak ev pansiyonculuğu, pansiyonculuk ve otelciliği yaparak hizmete başladım. Sizlerinde bildiği gibi 1987 yılında UNESCO dünya mirası listesine alınan, volkanik bir dağ olan nemrut hem bir doğal anıt hem de insan eliyle şekillendirilmiş tarihi eseri, bu esere en yakın konumda bulunan 1987 den beri HOTEL EUPHRAT NEMRUT otelinin işletmesi ve sahibiyim.
Acentecilik mesleğine 2015 yılında 2600 no lu OGZALA TURİZM acentesini satın alarak seyahat acentacılığına girmiş bulundum.
Seyahat acenteciliği sektöründe Blue Bosphorus Turizm markasıyla Incoming yapmaya devam etmekteyiz. Endonezya Kore Tayvan Tayland ülkelerinden gelen turistleri ülkemizde misafir etmekteyiz
27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan TÜRSAB seçimlerinde tüm meslektaşlarımı oylarını kullanmaya davet ediyorum.
Şimdiden destek verecek tüm meslektaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Kalın sağlıcakla.
Saygılarımla,
Abuzer Aydın
25. Dönem TGA Yönetim Kurulu Adayı #tursab #seyahatacentaları #turizm #türsab
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi