enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5767
EURO
34,9899
ALTIN
2.462,54
BIST
9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

KAHTA 02 SPOR’DAN TRİBÜN KAPASİTESİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

KAHTA 02 SPOR’DAN TRİBÜN KAPASİTESİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
28.02.2022
0
A+
A-

Kahta 02 Spor Kulübünden basın açıklaması

Büyük Kâhta02 Spor taraftarları;

3. lig, profesyonel ligde top koşturmamıza rağmen stadımızın standartlara uygun olmadığı, seyirci kapasitesi yönünden yetersiz kaldığı malumunuzdur.

Kâhta gibi kültür ve turizm merkezi bu kent spordaki vizyonu, başarısı ve taraftarlarıyla bütünleşmiş Kâhta02 Spor takımı elbette daha büyük ve ambiyansı daha göz kamaştırıcı stadyumu hak etmektedir. Ancak bulunduğumuz şartlarda maçlarımızı oynadığımız Kâhta İlçe Stadı’mızın kapasitesi bin kişiliktir. Maçlarla ilgili tüm organizasyon ve düzenlemeler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen mevzuatlar ve yönetmelikler çerçevesinde icra edilmektedir.

Kıymetli taraftarlarımız,

Geçtiğimiz Pazar günü kendi evimizde Erbaa Spor ile yaptığımız müsabakada takımımız stat içerisinde olduğu kadar stat dışında da yoğun bir heyecan ve hırsla desteklenmiş ve taraftarlarımız sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirmiştir. Ancak bazı taraftarlarımızca stat kapasitesi dolmasına rağmen stat içerisine girmeye çalışılmış ancak maç kuralları gereğince emniyet mensupları tarafından stat içerisine alınmamıştır. Bu olaydan ötürü Kâhta02 Spor Kulübü’nün derin üzüntü duyduğunu belirtmek isteriz.

Ancak bu uygulamanın kamuoyunda ‘Kâhta02 Spor Kulübü tarafından yapıldığı’ algısı son derece yanlıştır. Kâhta02 Spor Kulübü, şehirle bütünleşmiş; gücünü ve özgüvenini doğrudan taraftarlarından almaktadır. İlgili uygulama Türkiye Futbol Federasyonu’nun kuralları çerçevesinde yapılmakta olup, bin kişilik kapasite sınırına göre TFF temsilcileri tarafından incelemeler yapılmaktadır. Ancak bu kuralın ihlal edilmesi nedeniyle Erbaa Spor maçında yaşanan olaylar TFF temsilcileri tarafından rapor edilmiştir. Maalesef Kâhta02 Spor Kulübü bu durumdan ötürü cezaî müeyyide ile karşı karşıya kalmıştır.

Bu münasebetle hali hazırdaki bin kişilik kapasitemizin aşılmaması noktasında oynadığı her maçı final olan Kâhta02 Spor için son derece önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle taraftarlarımızdan stat içerisinde, dışarısında, sosyal medyadan kısacası her platformda yoğun desteklerini son müsabakaya kadar bekliyor; önümüzdeki dönemlerde takımımıza ve kentimize yakışır bir stadyumun ivediyle yapılmasını ümid ve temenni ediyoruz.

Saygılarımızla…

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi