enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3864
EURO
34,5854
ALTIN
2.387,78
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C

Sizin FETÖ’cü taktikleriniz bize işlemez

Sizin FETÖ’cü taktikleriniz bize işlemez
REKLAM ALANI
21.01.2024
0
A+
A-

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, hakkında çıkan bazı iddialarla ilgili açıklama yaptı.

ANKARA-BHA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, hakkında çıkan bazı iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uslu, avukatının hukuken gerekeni yapacağını belirterek, dava sonunda alacağı tazminatı da Mehmetçik Vakfı ve Gazze’ye göndereceğini açıkladı.

“KRİMİNAL APARATLAR”

İbrahim Uslu, “Ne olduğunu kamuoyunun çok iyi bildiği kriminal aparatların hakkımda yazdıkları veya onlara siparişle yazdırılan yalanlarla ve iftiralarla ilgili onları muhatap alıp bu saçmalamalarına elbette cevap vermeyeceğim. Sizin FETÖ’cü taktikleriniz algı operasyonlarınız bize işlemez.

Ama avukatımız hukuken gerekeni yapacak. Alacağımız tazminatların da kuruşuna dokunmadan Mehmetçik Vakfına ve Gazze’ye göndereceğiz. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi