enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1982
EURO
35,0407
ALTIN
2.504,44
BIST
11.059,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Beypazarı İlçe Müftülüğünün Sabah Namazı buluşması Sopçalan mahallesinde oldu.

Beypazarı İlçe Müftülüğünün Sabah Namazı buluşması Sopçalan mahallesinde oldu.
REKLAM ALANI
21.01.2024
0
A+
A-

Beypazarı İlçe Müftülüğü ve Gençlik koordinatörlüğünün birlikte organizesiyle düzenlenen sabah namazı buluşmaları sürüyor.

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

Bu sabah sabah namazı buluşması ilçenin taşra mahallelerinden Sopçalan mahallesinde düzenlenirken, sabah namazı buluşmasına İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Ankara İl vaizi Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Şehit babası Yusuf Bilgin, din görevlileri ve çok sayıda cemaat katıldı.

Sabah namazının ardından seneyi devriyesi dolayısıyla Şehit Özel Hareket Polisi Mahmut Bilgin ruhuna ve tüm şehitlerin ruhu ile Gazze, Filistin şehitleri için duada bulunuldu.

İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, sabah namazları buluşmalarına gösterilen ilgi ve alakandan dolayı cemaate teşekkürlerini sunarken, “bu gün burada, Sopçalan mahallesinde olduğu gibi ilçe Merkezi Cemil Ercan Caminde de buluşma sağladı. Allah yapmış olduğumuz dualarımızı kabul eylesin. Tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Değerli meslektaşım eski müftülerimizden Ankara il vaizimiz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu hocamıza da güzel sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Sabah namazı buluşmalarının 15 günde bir taşra mahallelerde, Cumartesi günü Tatlıçeşme Caminde, Pazar sabahları Cemil Ercan caminde buluşmaların sağlandığını ve tüm cemaati o Camilere de beklediklerini ifade etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi