enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,9766
ALTIN
2.439,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

TİMBİR ” internet yasasının bir an önce yasalaşmasını beklemekteyiz. ”

TİMBİR ” internet yasasının bir an önce yasalaşmasını beklemekteyiz. ”
REKLAM ALANI
25.02.2022
0
A+
A-
TÜRK İNTERNET MEDYA BİRLİĞİNDEN ÖNEMLİ ÇAĞRI
700 internet haber sitesinin yer aldığı TİMBİR’den çağrı, Hazırlanan İnternet Haber Yasası bir an önce yasalaşmalıdır.
Türk İnternet Medyası Birliği 81 ildeki Kurucular Kurulu toplantısı online olarak yapıldı. Toplantıya TİMBİR’in 81 ildeki kurucular katıldı. Toplantının açılışında TİMBİR sözcüsü ve İMEF Başkanı Dr.Süleyman BASA, artık günümüzde medyada o kadar gürültü varki, cılız seslerin duyulmasına imkan yok bu nedenle birlikte hareket etmek zorunluluğu vardır.
BASA; Vasatın, Liyakatı yok etmesine izin vermemeliyiz.
Türk İnternet Medya Birliğinin bünyesinde; 81 ilden kurucu, yurt dışında görev yapan türk medyası ve sayıları 800’e yaklaşan kendi bölgesinin en deneyimli ve köklü kuruluşlarından seçilerek üye yapılan, liyakatlı internet medyası kuruluşu vardır. Sektörde maalesef emek vermeden küçük yatırımlarla bende haberci olayım diyerek gazetecilik yapan liyakatı tartışılır siteler de yer almaktadır. Kendi bölgelerinde bu işi yıllardır büyük emeklerle yapan, vergi veren, istihdam yaratan, kaynak harcayan kurumların ayrımını yapmanın zamanı gelmiştir. Vasatın içinde, liyakatın yok olmasına izin vermemeliyiz. Türk İnternet Medya Birliği 81 ildeki kurucusu ve 800’e yaklaşan internet habercisi ile önemli bir şanstır.
İnternet Yasası bir an önce yasalaşmalıdır.
İnternet haberciliğinin önünü açacak ve sektörde merakla beklenen kalite, standardizasyon, akreditasyon, belgelendirme, sertifikasyon konularını içeren belli kriterleri sağlayan internet habercilerine basın kartı, kamu ilanlarından pay, meslek örgütü kurulması vb konuları içeren internet yasasının bir an önce yasalaşmasını beklemekteyiz.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi