enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Başkan Aydın: Adıyaman’da 158 spor tesisini hizmete sunduk

Başkan Aydın: Adıyaman’da 158 spor tesisini hizmete sunduk
REKLAM ALANI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti heyeti gençlerle antrenman yaparak kaynaştı. Aydın, 20 yılda spor dalında tesislerle 92.287 sporcuya ulaştıklarını Adıyaman’da da önemli tesisler açtıklarını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti heyeti Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesisi sporcu okulunda beraberindekilerle incelemelerin ardından sporcularların antrenmana katıldı.
“Gençlere ne kadar yatırım yapsak az”
“Önce gençlerimizin spor yapacak alanları yokken şimdi devasa tesislerde sporcularımız yetişiyor” diyen Başkan Aydın; Böylesine güzel ve devasa tesislerde gençlerimizi spor yaparken görmek bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimize ne kadar yatırım yapsak azdır. Bu akşam Sporcu Fabrikasında genç sporcularımızla bir aradayız onların bu enerjilerini görmek bizleri daha çok hizmet etmeye mecbur kılıyor. AK Parti iktidarından önce gençlerimizin spor yapacak alanları yokken hamdolsun şu an devasa tesislerde antrenörlerimizin özverili gayretleri ile sporcularımız yetişiyor” şeklinde konuştu.
Aydın son olarak “2002 yılına kadar toplam lisanlı sporcu sayımız sadece 1.736 iken yirmi yılda spor dalında yaptığımız yatırımlarla tesislerle 92.287 sporcuya ulaştık ve İlimizde spor faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve tabana yayılması amacıyla 158 spor tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Adıyaman’da gerçekleştirilen spor faaliyetleri kapsamında farklı farklı branşlarda 148 Milli Takım Sporcusu yetiştirilmiştir. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın biz siyasilerde yatırım noktasında ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi