enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1258
EURO
35,1709
ALTIN
2.470,79
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Threads’e erişim engeli geldi – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Threads’e erişim engeli geldi – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
REKLAM ALANI
29.04.2024
0
A+
A-

Mark Zuckerberg’in Elon Musk’ın satın aldığı X’e (Twitte) rakip olarak çıkan Threats uygulaması Rekabet Kurumu’nun kararı sonrası Türkiye’de erişime kapandı.

featured






Threads’e erişim engeli geldi

Türkiye Cumhuriyeti Rekabet Kurulu, geçen ay, Threads ve Instagram uygulamalarını bağlayarak hakim durumu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada Meta hakkında geçici tedbir kararı vermişti. Bu kapsamda, bugünden itibaren Türkiye’den Threads’e erişim sağlanamıyor.

Threads’den açıklama geldi: Türkiye’deki insanlara mümkün olan en kısa sürede tekrar sunmayı umuyoruz

Konu ile ilgili geçen ay Meta’dan yapılan açıklamada, “Bu geçici tedbir kararına katılmamakla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm hukuki şartlarına uyduğumuza inanıyoruz ve bu karara itiraz edeceğiz. Rekabet Kurumunun geçici tedbir kararı, bize Türkiye’de Threads’i geçici olarak durdurmak dışında hiçbir seçenek bırakmıyor. Rekabet Kurumu ile yapıcı bir şekilde iletişim kurmaya devam edeceğiz ve Threads’i Türkiye’deki insanlara mümkün olan en kısa sürede tekrar sunmayı umuyoruz” ifadeleri kullanılmıştı.

Threads’e erişim engeli geldi


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi