enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5149
EURO
34,5755
ALTIN
2.492,16
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
27°C
Adıyaman
27°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
23°C

TEOG’UN İKİ ŞAMPİYONU ADIYAMAN’DAN

TEOG’UN İKİ ŞAMPİYONU ADIYAMAN’DAN
REKLAM ALANI

Başarı basamaklarını hızla tırmanan Adıyaman 1 Aralık İlkokulu TEOG’da iki Türkiye birincisi çıkararak, adını şampiyonlar arasına yazdırdı. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG-2) sınavlarında tüm sorulara doğru cevap veren 1 Aralık İlkokulu 8. Sınıf öğrencisi Ekin Seçilmiş ve Kiraz Özer Türkiye şampiyonu oldu.
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş ve Okul Müdürüyle birlikte Ekin Seçilmiş’i evinde ziyaret ederek, gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Ekin Seçilmiş, hedefinin Galatasaray Lisesi olduğunu belirterek, bu başarıyı sağlamamda bana her türlü desteği veren aileme ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bu başarıda onların büyük katkısı bulunmaktadır”dedi.
1 Aralık İlkokulu 8. Sınıf Öğrencisi Ekin Seçilmiş’i tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş ise, öğrencimizin başarısında son dönemde eğitim alanında ivme kazandırdığımız yatırımların yanı sıra eğitimde çıtayı yükseltmek amacıyla hayata geçirdiğimiz projeler ile velilerimizle yaptığımız işbirliğinin büyük katkısı bulunmaktadır. Adıyaman olarak öğrencilerimizin bu başarılarından gurur duyuyoruz. Hedefimiz elde edilen başarıların daha da üstüne çıkmaktır. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencimizin öğretmenlerine, okul idarecilerine ve ailesini tebrik ediyorum”dedi.
Vali Mahmut Demirtaş, TEOG-2 Türkiye Şampiyonu Ekin Seçilmiş’e başarılarının devamını dileyerek, bir adet diz üstü bilgisayar hediye etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi