enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

SPOR TOTO’DAN BEŞPINAR PROJESİNE BÜYÜK DESTEK

SPOR TOTO’DAN BEŞPINAR PROJESİNE BÜYÜK DESTEK
REKLAM ALANI
26.02.2015
0
A+
A-

Adıyamanlıların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan Beşpınar Mesire alanına spor kompleksi ve çevre düzenlemesi yapılması amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığından büyük bir destek geldi.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi koordinesinde yürütülen Beşpınar Rekreasyon Projesinin çevre düzenleme işinin yaptırılabilmesi ve bu alanın bir an önce vatandaşların hizmetine sunulması amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi hesabına 2 Milyon 661 Bin 38 TL aktarılacak.

Beşpınar Mesire alanına reklam karşılığı aktarılacak 2 Milyon 661 Bin TL’nin protokolü, Ankara’da Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı hizmet binasında Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş arasından imzalandı. İmzalanan protokol ile Adıyamanlıların sosyal, kültürel, spor ve sanat ihtiyaçlarına cevap verecek olan Beşpınar Mesire Alanının bir önce hizmete sunulması hedefleniyor.

Gerçekleştirilen protokol imza töreninde AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’da hazır bulundu.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Spor Toto Teşkilatımız daha öncede çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla Adıyaman’da eğitime verdiği destekle 26 okulun bakım ve onarımını üstlenmişti. Bugünde Valiliğimiz İl Özel İdaresi Koordinesinde yürütülen Beşpınar projesi içerinde yer alacak spor kompleksinin yapılması amacıyla reklam karşılığı 2 Milyon 661 Bin TL aktarmışlardır. İlimize verdikleri destekleten ötürü Gençlik ve Spor Bakanımıza, Spor Toto Teşkilatına ve sayın Başkanına teşekkür ediyorum. Bu protokol ile Adıyamanlı vatandaşlarımızın hafta sonları aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri ve dinlenebilecekleri Beşpınar mesire alanına bir spor kompleksi yaparak çevre düzenleme işini yapacağız. Projenin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi