enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

AK PARTİ ADIYAMAN ADAY ADAYI RAMAZAN KAYA BASINLA BULUŞTU

25.02.2015
0
A+
A-

AK Partinin En Genç Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Ramazan KAYA Kahta basınıyla yemekte buluştu.Sayın KAYA  basına yaptığı açıklamada;

 “ Aday olduğum partim olan Ak Parti, şüphesiz Ortadoğu, Türkiye ve Vilayetimiz Adıyaman’da yeni bir siyaset anlayışı başlatmıştır. Bu anlayış insan odaklı gelişmiş ve birçok reform niteliğinde ki hizmet kazandırılmıştır. AK Parti halkımızın gönlünde taht kurduğu bir partidir. Bu gün genç bir aday olarak Ak Parti’de siyaset yapıyor olmam yine Ak Parti’nin siyasete yüklediği genç aktör kazanımlarından ötürüdür. Gençlerine güvenen bir partinin aday adayı olmak bile benim için ilkeli bir şeref olmuştur. Ak Parti öncesini hatırlayalım lütfen, onlar düşünen ülkesini ve milletini seven bir gençliği asla kabul etmediler. İnandıkları değerler uğruna idam sehpasına götürülen binlerce gence rağmen gençlerin ülkesini, milletini savunamayacaklarına inandılar. Ak Parti bu zihniyeti yıkmıştır. Bunun en güzel delili ise benim ve benim gibi genç yaşta siyasi aktörlük misyonu yüklenmiş Ak Parti aday adaylarıdır.Ak Parti’den aday adayı oluyorsam ve Ak Partinin bu gün Genç aday adayları varsa şüphesiz bu partimizin ülkemize kazandırdığı bir değerdir.” Şeklinde konuştu.

 ADIYAMAN SORUNLARININ TAMAMINA VAKIFIZ

Ak Parti Adıyaman Milletvekili A. Adayı Elektrik Yüksek Mühendisi Ramazan KAYA anlatımına şöyle devam etti “ Adıyaman’ın tüm sorunlarına vakıfız.Ne kadar Ak Parti Adıyaman’ımız da kurulduğu günden beri destek alıyor ve yönetiyor da olsa ,Ak Parti ülkemiz gibi Adıyaman’ı da bir enkaz olarak devre almıştır.Partimin ülkemde ve vilayetimde yönetime geldiği günleri hazırlayın o günlerin öncesi ve sonrası olmuştur.İlçe yolları bile patikalı yollar iken bu gün Sayın Cumhurbaşkanımızın adının yakıştığı Nisssibi Köprüsünden bahsediyoruz. Adıyaman’ın 2019’da Büyükşehir olabileceğinden bahsediyoruz.Yapılan okullar,hastaneler ve diğer kamu kurumları İktidarın Adıyaman’ımıza ve ulusal anlamda sağlığa ve eğitime verdiği önem ve değeri ortaya koymaktadır. “ Şeklinde konuştu.

 AYAKTAKİ HASTAYI EVE SEDYEDE Kİ HASTAYI DİĞER VİLAYETE SEVK EDİYORLARDI

Ak Parti Adıyaman Milletvekili A.Adayı  Ramazan KAYA “ Ak Partinin niçin sevildiği ve insanların gönlünde taht kurduğunu bilmeyen şu zavallılar, Adıyaman’ımın niçin Adalet ile Kalkınmayı tercih ettiklerini bilmeyen ah şu düşünmeden noksan zihniyetler, Adıyaman’ımızda biri hastaneye kaldırıldığı yada götürüldüğü zaman, ayaktaysa eve sedyeyle G.Antep, Diyarbakır yada Malatya’ya gönderdikleri günleri çabuk unutmuş olmalılar. Fakat Partimizin TEK GÜÇ olarak kabul ettiği millet bunları unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bu gün kendi araştırma hastanesi olan bir Adıyaman var.Bu gün ivedi durumlarda sağlık güvencesine bakılmaksızın olası yaşanacak acil bir vakıada ,kendisine direk tahsis edilen hava ambulansı olan bir Adıyamanlı var.Özet olarak bu gün vatandaşının sağlığını varlığı kadar değerli ve kutsal gören bir devlet var.Peki ; şimdi sormak istiyorum bu kadar insancıl ve fedakar hizmetlerde bulunan bu partiye hizmet vermek,ülkesini milletini seven aşıklarla gerekirse ölüme bile yürümek Allah katında bir ibadet değil midir? Halka hizmet mademki hakka hizmettir. Bu ülkede halkına en güzel ibadeti sunan Adalet ve Kalkınma Partisidir. Allah’ın izni ile bizlerde bu kutsal yolda milletimize hizmet etme şerefi ve hayrından yararlanmayı umuyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

KİŞİLER DEĞİŞİR ANCAK AK PARTİNİN HİZMET SİSTEMİ HER ZAMAN GENÇ VE DİRİ OLARAK KALACAKTIR.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili A.Adayı Ramazan KAYA “ Ak Parti kurulduğu günden bu güne bir hizmet realitesi içindedir. Bu hizmet realitesi kuruluşuyla başlamış ve serüveni devam ederken de bir çok aktörünü değiştirmiştir. Ancak hiç bir zaman yaşlanmamış hizmet yapmaktan bıkmamış ve millete olan sevdası değişmemiştir. Hep genç ve diri kalmıştır. Çünkü bu bayrağı alanlar ve maratona devam edenler hep aynı duygu ve anlayışta ki insanlardan oluşmuştur. Ak Parti de Adaylık ve aday adaylığı süreçleri de farklıdır.Her zaman daha iyisini temenni eden ve arzulayan insanlar önalana çıkmış ve her zaman daha,daha ileri bir hizmet anlayışı ile dile gelmişlerdir.Partimin oyunu artırmasında ki en büyük etkenlerden bir tanesi de budur.Oy alan bir parti olduğu için değil,benim için bir ideoloji ve kamusal bir hizmet olanağı olduğu için Ak Parti’den aday adayıyım.  “ şeklinde konuştu.

 

TEPKİLERİ VE SORUNLARI ANALİZ ETMEK GEREKİR.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili A.Adayı Ramazan KAYA “ Çoğunluğun olduğu yerlerde ve demokrasilerde fikir ayrılıkları kaçınılmazdır. Zira bu fikir ayrılıkları olmazsa farkımız ve güzelliğimiz de ortaya çıkmaz. O açıdan mutlaka toplumun tamamını hizmet anlamında tatmin etmek zordur. Ülkemizde ki diğer siyasi partilerin oluşturduğu muhalefet ve muhaliflik anlayışı ne yazık ki bazen acımasızca iyi niyetli birçok hizmeti de gölgeleyip provoke edebilmekte.Yapıcı muhaliflik anlayışını partim ne kadar öğretmeye ve yaymaya da çalışsa yıkıcılık onların iliklerine kadar sızmıştır.Yine de her söylemi kaydediyoruz.Seçilelim seçilmeyelim aday gösterilelim gösterilmeyelim her ne olursa olsun Ak Partiye oy veren bir seçmen olmak bile,genel merkezimize bu sorunları aktarma gibi ciddi misyonlar bizlere yüklemektedir.Halkın partimizden beklentisini ,partimizde etik bulduğu ve varsa bulmadığı başlıkları iyice analiz ettikten sonra gerekli mercilere taşıyacağım.Halkın gerçek partisi olan Ak Parti halkı tarafından yönetildiği için bunlar bizim genel merkezimizde olumlu ve kolay işlerdir.fakat diğer partilere baktığınız zaman halka kulan tıkanmışlığı görürsünüz.Değil bir aday adayı ,seçilmiş vekilleri bile halkın gerçeklerinden bahsedemez.Zira biz bu anlayışlarını halk ve insan temasından uzak bir siyaset güdümünde olan genel başkanlarından görmekteyiz. “ Şeklinde konuştu.

 

ADIYAMAN GEREĞİNİ YAPMIŞTIR VE YAPMAYA DEVAM EDECEKTİR

Ak Parti kurulduğundan beri Adıyaman halkı gereğini yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.Eminim merkez idare seçimimiz de hayırlara vesile olacak  Partimiz oyunu tekrar,tekrar katlayarak büyük başarı elde edecektir.İnşallah bu süreçte halkın göstereceği bu teveccühten sonrada hizmet etme şansı ve imkanı elde eder.Hem ulusumuza hem de ümmetimize yakışır bir eylem ortaya koyarız.Ben halkıma ve partime güveniyorum.Allah memlekete tek çivi çakmışlardan bin kere razı olsun.Tek temennimiz bu hizmet dairesinde dua almak ve partimizi hak ettiği nitelikte temsil edebilmektir.” Şeklinde konuşan Ak Parti Adıyaman Milletvekili A.Adayı Ramazan KAYA partililerden ve seçmenlerden A.Adaylık süreciyle ilgili anlatımda bulunarak destek istedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi