enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5102
EURO
34,8761
ALTIN
2.440,50
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

“Sivas Her Mevsim Ayrı Güzel”

“Sivas Her Mevsim Ayrı Güzel”
REKLAM ALANI
15.04.2024
0
A+
A-

Başkan Bakar, “Sivas tarihi eserleri ve eşsiz doğasıyla bir başka güzel. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ın, tarihini, doğasını, havasını, suyunu sizlerde gelin her anın keyfini çıkarın.” dedi.

featured

“Sivas Her Mevsim Ayrı Güzel”

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bakar, mesajında, “Turizm ülkeler açısından bir zenginlik ve önemli gelir kaynaklarından biri konumundadır. Turizm şehir ekonomisi açısından da bacasız bir fabrika konumundadır. Sivas ili olarak turizmi en iyi şekilde fırsata çevirmek için hep birlikte hareket ederek şehrin tarihini, doğasını, yeme içme zenginliklerini şehre gelen her bir bireye sunmamız gerekir. Sivas’ta tarih açısından en önemli şehirlerin başında gelir. Cumhuriyetin ilan edildiği Sivas geçmişten bugüne birçok medeniyete de başkentlik yapması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başararak gezilip görülmesi gereken şehirlerin başında yer almaktadır. Bir şehrin gezilip görülmesi için en büyük etken ulaşımdır. Bu nedenle Sivas’ta geçen yıl Ankara Sivas arası hizmete giren yüksek hızlı tren sayesinde turizm açısından daha güçlü hale gelmiştir. O nedenle Sivas tarihi eserleri ve eşsiz doğasıyla bir başka güzel. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ın, her anın keyfini çıkarmak için sizlerde mutlaka Sivas’ı ziyaret edin. Bu vesileyle 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlu olsun.” şeklinde ifade etti.

“Sivas Her Mevsim Ayrı Güzel”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi