enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5580
EURO
34,9769
ALTIN
2.426,92
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

SİNCİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN, İLÇEYE GELEREK GÖREVİNE BAŞLADI.

SİNCİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN, İLÇEYE GELEREK GÖREVİNE BAŞLADI.
REKLAM ALANI
05.11.2016
0
A+
A-

Sincik Milli Eğitim müdürlüğüne atanan Aydın göreve başladı…

Sincik Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aydın ilçeye gelerek yeni görevine başladı. Uzun süredir birkaç müdür değiştiren Sincik’in yeni müdürü ilçeye gelerek yeni görevine başladı.
Sincik Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mehmet Dağ’ın Tokat’ın Pazar ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Sincik Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Aydın  göreve başladı.

Sincik’te daha önce bir yıl görev yaptığını söyleyen Aydın, “Benim ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapma düşüncem yoktu ama konu Sincik olunca ben bu görevi gönüllü olarak kabul ettim. Sincik halkına faydalı olmak için, daha iyi hizmet edebilmek için buradayım. Burada görev yapan öğretmenlere, gençlere ve öğrencilere yardımcı olmak için geldim, inşallah bütün çabamız bu yönde olacak.

Bildiğiniz gibi daha öncede Sincik’te görev yaptım, inşallah bu seferde burada ayrım gözetmeksizin, siyaset gütmeden herkese eşit mesafede görevimizi devam ettireceğiz. Sizlerin de desteklerini bekliyoruz, hep birlikte bu işi yapacağız inşallah.İlçemize hayırlı olsun ” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi