enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ŞEHİT AİLELERİ, PROJE KAPSAMINDA ÇANAKKALE GEZİSİ İÇİN YOLA ÇIKTI.

ŞEHİT AİLELERİ, PROJE KAPSAMINDA ÇANAKKALE GEZİSİ İÇİN YOLA ÇIKTI.
REKLAM ALANI
17.04.2017
0
A+
A-

Kahta Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi koordinesinde Kahta Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından onaylanan ŞEHİT AİLELERİYLE ÇANAKKALE’DE TARİHE YOLCULUK PROJESİ dahilinde ilçedeki 15 şehit ailesinden 2 şer şehit yakınının katıldığı Çanakkale Gezisi 11 Nisan 2017 tarihinde start aldı.

2017 yılı Ocak ayı itibariyle uygulanmaya başlayan proje Çanakkale gezisi ile birlikte ilçe merkezinde çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirilmesini de içeriyor.

Kaymakam Ahmet Gazi KAYA konu hakkında yaptığı açıklamada “Aziz şehitlerimizin Devletimize emaneti olan şehit ailelerinin Devletin şefkat elini yanlarında hissetmeleri temel amacımız olmuştur. Şehit yakınlarımızın her türlü sorun ve ihtiyacının en hızlı şekilde çözümlenmesi için Kaymakamlık olarak gerekli tedbirleri almaktayız, hazırlamış olduğumuz projemiz, 2017 yılı sonuna kadar devam edecektir. Bugün Çanakkale gezisi için uğurladığımız şehit yakınlarının verimli bir gezi gerçekleştirmeleri amacıyla gerekli tedbirleri alıp planlamaları yaptık, proje ofisi görevlisi personel de şehit yakınlarımıza eşlik etmek üzere görevlendirdik. Kaymakamlık olarak ilçede sosyal ve kültürel gelişme ve kalkınmaya katkı sağlayacak proje çalışmalarımız devam etmektedir. Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi