enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3450
EURO
34,8212
ALTIN
2.376,85
BIST
10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Şehidin kardeşine taktığı kravatı hediye etti

Şehidin kardeşine taktığı kravatı hediye etti
REKLAM ALANI
19.01.2024
0
A+
A-

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2017 yılında Kilis’te vatani görevini yaparken şehit düşen Bingöllü Uzman Çavuş Ömer Çintay’ın ailesini ziyaret etti….

Resim

Eşi Şerife Şengül Usta ile birlikte şehidin babası Ramazan amcayı ve annesi Fakida teyzeyle bir araya gelen Vali Usta, şehit ailesi ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Şehidin kardeşi Cuma ile tanışan Vali Usta, taktığı kravatı Cuma’ya hediye etti.

Resim

BİZ CUMA İLE ARTIK ABİ KARDEŞİZ

Ziyareti sonrasında duygularını sosyal medya hesabından paylaşan
Vali Usta, “Ziyaretimizde şehidimizin kardeşi Cuma ile tanışma fırsatı buldum, kendisini çok sevdim biz onunla artık abi kardeşiz, bugün taktığım kravatımı çıkarıp Cuma’ya hediye ettim” dedi.

Resim

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ BİZE EMANET

Vali Usta, “Vatanın ve milletin birliği, huzur ve güvenliği için görev yaparken hayatını kaybeden şehidimizin değerli ailesi bize emanettir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi