enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2925
EURO
34,6258
ALTIN
2.413,46
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
21°C
Adıyaman
21°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C

Sokakların silahlandırılmasından, rehabilitasyonuna

Sokakların silahlandırılmasından, rehabilitasyonuna
REKLAM ALANI
19.01.2024
0
A+
A-

Batman’da bir zamanlar silahların konuştuğu sokaklar şimdi sağlıklaştırılarak ışıl ışıl hale geldi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi….

Resim

CADE VE SOKAKLAR IŞIL IŞIL

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın talimatıyla Batman Belediyesinin ekipman desteğiyle, Kozluk Kaymakamlığı ve Kozluk Belediyesi’nin koordinasyonunda Kozluk Yukarı Çarşı ve Hastane Yolu Ova Caddesi’nde başlatılan kaldırım, yol yapımı, dekoratif aydınlatma yapımı ve tadilatı çalışmaları tamamlandı.

Vali Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.  Kozluk’a hayırlı olsun” dedi.

Resim

SOKAKLARIN SİLAHLANDIRILMASI DEĞİL,
SAĞLIKLAŞTIRILMASI..
!

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş da, “Sokakların silahlandırılması değil sağlıklaştırılmasını yapıyoruz” dedi.

Göktaş, “Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın liderliğinde sadece iki gözümüz Batman’da değil ilçelerimizde ve dahi tüm köylerimizde Büyükşehir konsepti çerçevesinde kıymetli hemşehrilerimize hizmet etme gayretini göstermeye devam etmekteyiz” ifadesini kullandı.

Vali Yardımcısı Göktaş, “İlimizin muhtelif bölgelerinde kıymetli muhtarlarımızla işbirliği içerisinde mahalle buluşmalarında  vatandaşlarımızdan gelen talepleri de bir bir yerine getirmeye
devam ediyoruz. 5 adet sokak sağlıklaştırması, 3 mahallede asfalt serimi, 11 mahallede parke taşı döşemesi, 7 mahallede led aydınlatma, 15 yeni park yaptık” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi