enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4379
EURO
34,7788
ALTIN
2.433,66
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli
REKLAM ALANI
21.02.2024
0
A+
A-

 

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli

İLGİYLE KARŞILANDI
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe İlçesi’ni ziyaret ederek, Pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Savaştepeliler tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Yılmaz’a Cumhur İttifakı Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ümmet Şamil Zengin de eşlik etti.

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli

‘SAVAŞTEPE’NİN YANINDAYIZ’
Seçildikleri günden bu yana Savaştepe’nin yanında olduklarını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, “Savaştepe’de kırsal kalkınmadan ulaşıma, alt yapı ve üst yapı yatırımlarından çevre korumaya kadar birçok alanda önemli proje ve yatırımları hayata geçirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Savaştepe’nin desteğini arkamıza alarak şehrimizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli

TERMİNAL İNŞASI SÜRÜYOR
“Hedefimiz, şehrimizin tamamını eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılı’na daha yakışır bir seviyeye getirmektir” diyen Başkan Yücel Yılmaz, Savaştepe’de kurdukları Damızlık Üretim Tesisi başta olmak üzere tarımsal ve hayvansal üretimi artırmak ve üreticilerin elini güçlendirmek amacıyla ilçeye büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi. Savaştepe Terminali’nin inşasına devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, Büyükşehir olarak ilçede yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti.

Savaştepe’de Yücel Yılmaz’a Sevgi Seli

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi