enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,8316
ALTIN
2.411,21
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Adıyaman’da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI

Bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası iş birliği yapmak, eşgüdüm sağlamak ve madde bağımlığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla Bağımlılık ile Mücadele Toplantısı Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonundan yapılan toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili Sezai Duruk, uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurumların müdürleri ve personeli katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kutlu tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında Adıyaman’da devam eden çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı.

Adıyaman’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Nurullah Naci Kalkancı, “gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği uyuşturucu ile mücadele toplantısında Adıyaman’da uyuşturucuyla mücadelede gelinen nokta, mevcut risk haritası, tespit edilen yeni gelişmeler, sorunlar ve alınması gerekli tedbir ve yapılması gereken faaliyetler görüşülerek sonrası için yapılacak faaliyetlerle ilgili kararlar alındı.

Toplantı sonunda kurum müdürleri uyuşturucu sorunu ve bu sorunun çözümü noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi