enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
36°C
Adıyaman
36°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Parçalı Bulutlu
38°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
39°C

Samsun Motorsikletli Kuryeler Derneği’nden açıklama ; Her gün ölmekten yorulduk

Samsun Motorsikletli Kuryeler Derneği’nden açıklama ; Her gün ölmekten yorulduk
REKLAM ALANI
22.05.2024
0
A+
A-

Samsun Motorsikletli Kuryeler Derneği’nden açıklama ; Her gün ölmekten yorulduk

SAMSUN-BHA

Samsun Motorsikletli Kuryeler Derneği (SMKD) tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda kortej etinliği düzenlendi. Kortej etkinliğinde dernek adına konuşan SMKD Medya Sorumlusu Cem Burak Karagülle, kuryeliğin tehlikeli meslek kategorisine bile alınmadığı konusunda sitem ederek ” Her gün ölmekten yorulduk. Tehlikeli meslekler kategorisine alınmayan mesleğimizi icra ederken ölmeye,
her gün bir kardeşimizin ölüm haberini görmeye, kolunu, bacağını kaybeden kardeşlerimize -en azından hayatta olduklarına dair- teselli vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Karagülle, her geçen gün ölen kurye sayısının katlanarak arttığını belirterek ” Adını anacağım kazalar, ilk değiller ve son da olmayacaklar. İhmaller zincirine dikkatinizi çekmek istiyorum. Mesleğimiz Türkiye gündemine bi pandemide, bir de Somali Cumhurbaşkanı oğlunun çarparak Yunus Emre GÖÇER’in ölümüne sebep olduğu kazada oturdu.

İstanbul’da Mert ÇAKIR, Feridun KAPLANER, Ankara’da Samet ÖZGÜL, Ata Emre AKMAN, Samsun’da Sefa Şerif EFE, Mustafa UĞUR, Mahir BAK, Karabük’te Tevfik ARAYICI ve niceleri. Bıçaklı, kaçkın saldırganlar, trafikteki magandalar, ehliyetsiz sürücüler yüzünden belki daha kaybedeceğimiz nice isim. Bir bir, biz!

Caydırıcı cezaların artık gelmesi için, daha ne kadar ölelim? Hatalar silsilesiyle adam öldürenler daha ne kadar ev hapsiyle cezalandırılacak? Adalet istiyoruz. Acılı ailelerimizin, biraz olsun acıları dinsin istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi