enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C

Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz
REKLAM ALANI
24.02.2024
0
A+
A-

Ali Koç’tan şok sözler: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

Spor – BHA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği’nin galasında yaptığı açıklamalarla tartışma konusu oldu:

”3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarımızı sportif sebeplerle açıklayamazsınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz.

Bu sene yalnızca bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda kendi anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor.

Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor? Bizim eski sporcularımız bize karşı oynarken canını dişine takıyor.

Zamanlar ve kişiler değişiyor. Değişmeyen tek şey Fenerbahçe’nin hedef olması. Onun için tarihte hiç görülmemiş bir kenetlenmeyi herkese göstermemiz gerekiyor.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi