enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şampiyon sporculardan Rektör Turgut’a ziyaret

Şampiyon sporculardan Rektör Turgut’a ziyaret
REKLAM ALANI
13.04.2022
0
A+
A-

Afyon’da düzenlenen ÜNİLİG Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamlayan Erkek Futbol Takımı ile Diyarbakır’da düzenlenen ÜNİLİG Futsal Turnuvasını 2. olarak tamamlayan Kadın Futsal Takımı sporcuları Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar’ın da yer aldığı ziyarette BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümit Yetiş, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kürşat Yusuf Aytaç ile birlikte kazanılan kupaları Prof. Dr. Turgut’a takdim etti.
Elde dilen başarıdan ötürü Adıyaman’ı Burdur ve Hatay’da düzenlenecek olan Süper Lig Play-Off maçlarında temsil etme hakkı kazanan futbol ve futsal takımlarının sporcularını tebrik eden Turgut, “Üniversitemiz eğitim-öğretim konusunda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de ülkemizin önde gelen üniversiteleriyle rekabet edebiliyor. Öğrencilerimizin azmi, fedakarlığı ve elde edilen başarılar göğsümüzü kabartıyor. Evlatlarımızın erkekler ve kadınlar olmak üzere iki kulvarda da İlimizi ve Üniversitemizi başarıyla temsil edeceklerine bütün kalbimle inanıyorum. İki kupayla buraya gelen sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi