enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

RÖMORKUN ALTINDA KALAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.

RÖMORKUN ALTINDA KALAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.
REKLAM ALANI
21.08.2017
0
A+
A-

Adıyaman Kahta ilçesi Gölgeli Köyünde , su taşıma için traktöre bağlı römorkun altında kalan  8 yaşındaki Özgen Su Kalın hayatını kaybetti.

Römorkun tekerleğinin altında kalan Kalın, kaza yerinde ağır yaralı olarak Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine  kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Gölgeli Köyü Muhtarı Hamit Saydam ” İstanbul’dan düğün için köyümüze gelen Özgen kızımız çok üzücü bir kazayla hayatını yitirdi. Malumunuzdur 600’ü  köyde bine yakın  nüfuslu köyümüzün su sıkıntısı var, bizlerde çevre kuyularda römorkla evlerimize su taşıyoruz. Evin önünde suyla dolu olan traktöre bağlı römorkun altında kalan çocuğumuz öldü üzüntülüyüz. Günlerdir suyumuz yok,  2005 yılında imkanlarımızla sondajla köye su getirmiştik. 2013 yılında daveletimizin katkılarıyla su pompası yardımıyla suyu taşıdık o da malesef kesildi. Uzun süredir köyde su yok. Açtığımız kuyularda da kısa sürede kuruyor. Yetkililerden isteğimiz, köye çok yakın olan Atatürk Barajı Göletinden bir depo yapılması suretiyle suyun getirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi