enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4195
EURO
34,8299
ALTIN
2.430,39
BIST
9.971,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
REKLAM ALANI
13.03.2024
0
A+
A-

Rize’de polisin şüphe üzerine durdurduğu araçtan metanfetamin ele geçiriildi; araçtaki iki kişi tutuklandı.

featured

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri titiz çalışmalar kapsamında Rize merkezde bir aracı takibe aldı. Yapılan tespitler sonucunda araç durduruldu ve gerçekleştirilen aramada metamfetamin maddesi ele geçirildi. 2 kişi tutuklandı

Ekipler, araçta yaptıkları aramada 2 parça halinde toplam ağırlığı 217,24 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirdi. Bu önemli operasyonla birlikte Rize’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir adım atılmış oldu.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyon kapsamında M.T.K. ve M.K. isimli şahısların gözaltına alındığını ve gerekli adli işlemlerin yapıldığını belirtti. İki şahıs, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından M.T.K. ve M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini ve halkın huzur ve güvenliği için her türlü tedbiri almaya devam edeceğini vurguladı.

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi