enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4559
EURO
34,7739
ALTIN
2.428,32
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

BODRUM’DA “GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞISI” KURULDU

BODRUM’DA “GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞISI” KURULDU
REKLAM ALANI
06.01.2024
0
A+
A-

Bodrum Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bodrum Şubesi tarafından geliri Gazze’ye ulaştırılmak üzere hayır çarşısı kuruldu.

MUĞLA-BHA

Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii avlusunda TDV Kadın ve Gençlik Kolları’nın da katkılarıyla düzenlenen kermese ilgi büyük oldu. Kermes, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda gönüllü vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Camii avlusunun Türk ve Filistin bayrakları ile donatıldığı kermeste başta yiyecek olmak üzere çok sayıda ürün satışa çıkarıldı.

Bodrum’da ne zaman güzel bir hizmet için adım atsalar hayırseverler tarafından büyük destek gördüklerini belirten İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, “Bodrum Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bodrum Şubesi ve paydaşlarla birlikte Filistin yararına hayır çarşısı organize ettik. Hayırseverlerin katkılarıyla güzel bir faaliyete imza attık. Emeğe geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

S.Cemal SÜZEROĞLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi