enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ORDU’da görme engelli kadına saldırı

ORDU’da görme engelli kadına saldırı
REKLAM ALANI
10.11.2023
0
A+
A-

ORDU’da görme engelli kadına saldırı

Ordu’nun Selimiye Mahallesinde akşam saatlerinde kaldırımda buluna sarı şeritli izli yoldan yürüyen yüzde doksan dokuz görme engelli,  yaşlı bir kadın M.Ç, kaldırıma park etmiş durumda bulunan aracı görmeyerek araca çarpmış ve araç sahibine görme engelli olduğunu, nasıl geçeceğini ve aracını yoldan çekmesini söylediği anda, olayın görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, araç sürücüsü N.Ö, aracından öfke ile inerek, yaşlı kadına önce hakaret ve küfür etti. Daha sonra yaşlı kadının  elindeki bastonunu alıp savurdu. N.Ö. çevredeki vatandaşların tepkisiyle olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sinir krizi geçiren yaşlı kadına çevredekiler yardımcı olarak 112 hattından polisi aradılar. Yaşlı kadının damadı ve gelini olay yerine gelip, olay yerine gelen polislerle birlikte karakola gitti. Şüpheli N.Ö ifade verdikten sonra tutuksuz serbest bırakıldı.

TSD Ordu İl Başkanı Selma Gülseren’den aileye destek

TSD Ordu İl Başkanı Selma Gülseren, aileyi arayarak, her türlü yanlarında olduklarını bildirdi.

Gülseren yaptığı açıklamada “İnsanların kaldırımlarda özgürce yürümesinin mümkün olmadığı, büyük bir sorumsuzluğun ve işgalin olduğu, sağlıklı insanların bile yürümekte zorlandığı bu yollarda hem engelli olup hem de yaşamaya çalışan insanların bir de şiddet maduru olması kabul edilebilir bir durum değildir. Engelliye yapılan şiddetin kat kat cezalandırılması gereklidir ” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi