enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

OKULLARARASI BASKETBOL MÜSABAKALARINDA KÂHTA’NIN İKİ TAKIMI BÖLGEDE İLİ TEMSİL EDECEK

24.12.2015
0
A+
A-

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015 – 2016 Eğitim ve Öğretim yılı, Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

02 Aralık – 23 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda Küçük Erkekler Kategorisinde il birincisi Kâhta Girne Ortaokulu,  il ikinci ise Kâhta Bölükyayla Ortaokulu oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde ise; il birincisi Kâhta Kubilay Ortaokulu, il ikincisi ise Adıyaman Akpınar Ortaokulu oldu.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını, Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Halil Tunçmen, İl Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek tarafından verildi.

Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA; “Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığının belirleyeceği bir ilde Küçük Erkekler Kategorisinde il birincisi olan Kâhta Girne Ortaokulu ve Yıldız Kızlar kategorisinde ise il birincisi olan Kâhta Kubilay Ortaokulu Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Her iki takımızı tebrik eder, bölgede ilimizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Başarılar dilerim.” Dedi.

 

KUTLU HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi