enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4742
EURO
34,8002
ALTIN
2.479,87
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

İMKB ÖĞRENCİLERİNE “YAŞAMA YOL VER” PROJESİNİN TANITIMI YAPILDI

İMKB ÖĞRENCİLERİNE “YAŞAMA YOL VER” PROJESİNİN TANITIMI YAPILDI
REKLAM ALANI
24.12.2015
0
A+
A-

Sağlık Bakanlığı Acil sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan “Yaşama Yol Ver” kampanyası kapsamında, İMKB İlkokulu öğrencileri 112 Acil Çağrı Hattının gereksiz yere meşgul edilmemesi ve ambulansların geçiş üstünlüğüne özen gösterilmesi konularında bilgilendirildi.

İMKB İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, 112 Acil çağrı merkezi teknik personeli, okulun idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programda 112 personeli, İMKB İlkokulu öğrencilerini 112 acil hattının gereksiz yere aranmasının önüne geçilmesi ve ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesi hakkında bilgilendirerek broşürler dağıttı.

Proje ile ilgili bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, “Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Yaşama Yol Ver” projesi kapsamında bugün İMKB İlkokulunda stant açarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza 112 Acil Sağlık hizmetleri bilincini aşılamak için öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Bu proje kapsamında, ilimizde de Valiliğimizin öncülüğünde bütün okullarda Acil Sağlık Hizmetlerindeki bütün personelimiz periyodik aralıklarla okulları ziyaret ederek,  çocuklarımıza 112 acil sağlık hizmetlerini tanıtacaklar”dedi.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde farkındalık oluşturmaya dönük başlatılan “Yaşama Yol Ver” kampanyasını önemsediklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bu projede bir tarafta Sağlık Müdürlüğü, bir taraftan da okullarımız bulunmaktadır. Bu proje ile çocuklarımıza 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin tanıtımı yapılarak çocuklarda bir farkındalık oluşturulup, çocukların hangi durumlarda 112 Acil sağlık Hizmetlerini arayabileceklerine ilişkin bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır. Bu projenin ilimizde hayata geçmesinde İl Sağlık Müdürümüze, Milli Eğitimdeki arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi