enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3426
EURO
34,8553
ALTIN
2.383,69
BIST
10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C

Muhtar adayı ilgi odağı oldu

Muhtar adayı ilgi odağı oldu
REKLAM ALANI
07.04.2024
0
A+
A-

Kırşehir’in Aşağı Homurlu Köyü’nde 31 Mart Yerel Seçimler’de muhtar adayı olan Aydın Battal seçimi kaybetmesinden sonra bir video yayınladı. Muhtar adayı olan Aydın isimli vatandaş muhtar seçilmemesinin sebebini üç maddeyle açıkladı. Battal, “Sırtıma üç tane kusur yazıldı: Biri garibanlık, biri fakirlik, biri şairlik.” diyerek seçilmeme sebebini açıkladı.  Aydın Battal isimli vatandaş sosyal medyada ‘Gönüllerin muhtarı’ diyerek paylaşıldı.

featured

Muhtar adayı ilgi odağı oldu

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara yaşana olay üzerine sosyal medya hesabında  Seçilemeyen muhtar adayı Aydın Battal ile ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kırşehir Aşağıhomurlu Köyü Muhtar adaylarımızdan Aydın Battal’ı ziyaret ettik. Muhtarlık seçimini kaybeden; sözleri ve samimiyeti ile gönülleri kazanan Aydın Battal’a ev sahipliği için teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin  Erkan da, Aydın Battal’ı ziyaret ederek, Muhtarlık Seçimini kaybeden ama sözleri ve samimiyeti ile gönülleri kazanan Aydın Battala’a ev sahipliği için teşekkür etti.

 

 

Muhtar adayı ilgi odağı oldu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi