enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5410
EURO
34,9121
ALTIN
2.423,55
BIST
9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

ADIYAMAN HÜKÜMET KONAĞI İHALESİ YAPILDI

ADIYAMAN HÜKÜMET KONAĞI İHALESİ YAPILDI
REKLAM ALANI

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı  ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının yapım ihalesi yapıldı…
Toplam inşaat alanı 53 bin 335 metrekare olan hükümet konağı ve il özel idare hizmet binasının ihalesi yapıldı. Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleye 10 firma katıldı. Yaklaşık proje bedeli 70 milyon TL olan hükümet konağı ve il özel idare binasının yapımı için en ekonomik teklifi veren firma ile sözleşme imzalanması bekleniyor.
Adıyaman Valisi Demirtaş, ihalenin yapıldığı ve onaylandığını belirterek  ‘Adıyaman için çok önemli bir proje olan Hükümet Konağı ve İl Özel İdare Müdürlüğü hizmet binalarının ihalesi yapıldı. Eski DSİ’nin bulunduğu alanda yapılacak olan yeni binalar Adıyaman’a yakışır şekilde inşa edilecek. İhaleyle ilgili tebligat ve itiraz süreleri beklenecek. Eğer ihaleye itiraz olmaz ise Ağustos ayının sonu veya Eylül Ayının başında temeli atılacak. Proje ile ilgili herhangi bir maddi problem yok. Paramız hazır ve ihalenin ardından inşaatların yükselmesini izleyeceğiz’ dedi.
53 bin 335 metrekarelik alanda 3 bina yapılacak iki bina Bodrum artı zemin artı 4 kat şeklinde  olacak. Ortadaki bina ise bodrum artı zemin artı 3 katlı olacak. Binaların 2019 yılında bitirilmesi amaçlanıyor. İhaleye giren 10 firma arasında Dido-Ray Yapı. San. Tic. A.Ş adlı firma 48 milyon 228 bin 840,24 TL bedelle en ekonomik fiyatı verdi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi