enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2804
EURO
35,1015
ALTIN
2.473,48
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Mimar Funda Övüç AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu

Mimar Funda Övüç AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu
REKLAM ALANI
21.11.2023
0
A+
A-

Pervin Bölükbaşı /Balıkesir-BHA

Her yerel seçim bir değişim ve yeni bir umut sürecinin başlangıcı olduğunun altını çizen Mimar Övüç,

” Almanya’da yetişmiş eğitimlerini ve çalışma disiplini orada almış bir kimliğe sahibim.

Bir çoğunuz beni Genel Seçimlerden Balıkesir Edremit Milletvekili aday adaylığından tanıyordur.

Profesyonel hayatıma Edremit Belediyesinde Sayın Kamil Saka döneminde İmar ve Şehircilik biriminde başladım ve devlet memuru statüsüne eriştim.

Ben Funda Övüç Güre’deki aile şirketimizde şu an mimar olarak çalışmaktayım.

Edremit’imiz den hedef ülkesi olan Almanya’ya düzenli olarak seramik ihracatını gerçekleştiren bir şirketiz.

Almanya’da da Yeni kurduğumuz şirket ile Ülkemize ve Bölgemize katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Genç azimli ve belediyecilik ruhunu anlamış ve uygulamaya hazır biri olarak karşınızdayım.

Hizmet aşkıyla hak edilen yaşam standardını yükseltmek için buradayım.

Çünkü belediyecilik işi gönül ve hizmet işidir.

Türkiye 100 yılında kadın kimliğimle Edremit Gelini olarak doğduğum yerde değil, beni doyuran bu ilçeye hizmet etmek için geliyorum.

Edremitliler olarak hepimiz Edremit’in son on senedir eksik ve yanlış yönetildiğinden heba olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Edremit’in en büyük sorunun siz ve biz ayrımıdır. Ben siz ve bizi kaldırmak için birlikte hepimizi yakinen ilgilendiren sorunlarımızı çözmek için çalışacağım.

Eski bir belediyeci olarak Belediye içerisinde yapılan ve yürütülen yanlış politikayı ve de liyakatsiz Çalışmaların getirdiği sıkıntıları görmüş biri olarak doğru ve sistematik çalışmak için hazırım.

Edremit’imizin şu anki haline bakacak olursak ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. Farkında mısınız !!! Edremit’imiz mevcut yönetim tarafından ihmal edilmiş ve Edremit’imiz için yapılması gereken, bütün sorumluluklardan kaçınılmıştır.

Cumhuriyetimizin 100.yılında halen daha altyapı, yol, otopark ve trafik gibi sorunların gündem konusu olması utanç verici bir hal almıştır.

Bunun nedeni ve sorumluları ap açık ortadır.

Daha saymakla bitiremeyeceğim çok nokta var üstelik artan suç oranlarını da göz ardı etmememiz gerekiyor.

Tüm bu sorunları görev olarak üstleniyorum ve kadın olarak sorunların üstesinden geleceğime canı gönülden inanıyorum.

Tekrar altını vurgulamak istiyorum belediyecilik işi gönül işidir bunuda çalışma temposu ve vizyonu ile en güzel gösteren Sayın AK PARTİ Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmazdır.

Biz AK Parti olarak iktidarımızdan alacağımız güç ve yatırım sayesinde Edremit’imizi Balıkesir ve Ege’nin incisi haline getireceğiz.

Çalışmalarımızın içinde önce tabii ki senelerdir beklenen hastane projemizin inşa edilmesi ve gecikmiş olan bir KÖRFEZ ÜNİVERSİTESİ projemiz vardır.

ZEYTİNİN ve KAZDAĞLARI ile ünlenen Körfezimizi TURİZM merkezine çevirme vaktidir SAĞLIK turizminden sağlayacağımız YATIRIM ile Körfezimizdeki sezonu 12 aya uzatacağız.

Ben bir ANNE olarak ÇOCUKLARIMIZIN rahat ve güvenli bir şekilde bu ilçede yaşamaları için gereken bisiklet yollarını, kaldırımları ve oyun alanlarını inşa edeceğim.

Bugüne kadar körfezimizde engelli çocuklar için hiçbir proje üretilmedi bunun üzerinde de yoğunlaşacağız.

Duyarlı bir Mimar olarak bilgi birikimime ve donanımıma dayanarak Edremit’imizin birçok yerinde kentsel dönüşüm projeleri başlatmamız gerektiğini düşünüyor ve önemsiyorum.

Hepimiz körfezimizde yaşanabilecek doğal afetlerin farkındayız. Ben de bir belediye başkan aday adayı olarak yaşanabilecek en kötü senaryoyu engellemek adına elimden geleni yapacağım.

Kadın kimliğimle Edremit’te tarih yazmak ve yeni bir SARIKIZ EFSANESİ yaratmak için siz değerli halkımızın oylarına talibim.

Şunu en içten samimiyetimle altını çizerek söylemek isterim ki genel merkezin takdir edeceği adayın Ben veya bir başka arkadaşımızın olması halinde küsmeden yorulmadan hizmet aşkıyla canla başla gece gündüz demeden çalışacağımıza kendim ve teşkilatım adına söz veriyorum.

Hepinize katılımlarınızıdan dolayı teşekkür eder 2024 YEREL seçimlerinin,hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi