enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır

Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır
REKLAM ALANI
04.12.2023
0
A+
A-

Erdoğan: Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK 39’uncu Bakanlar Oturumu’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın gündeminde İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılar yer aldı. Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Gazze’de şehit edilen her 3 kişiden 2’sini çocuklar, bebekler ve kadınlar oluşturuyor. Kendilerinden haber alınamayan Gazzeli sayısı, 6 bin 500’ü geçti.”

“Bölgemizde barışa giden yol Filistin Devleti’nin kuruluşundan geçmektedir. Biz barışın temini için garantörlük dahil her türlü mesuliyeti üstlenmeye hazırız.”

“İsrail’in mevcudiyetini kabul ettiği nükleer silahlar meselesinin unutulmasına izin vermeyeceğiz. İsrail’in atom bombası var mı? Var ama sorarsan yok diyorlar.”

“Kuruluş gayesi Filistin davasını savunmak olan İslam İşbirliği Teşkilatı mücadelenin tek ses, tek vücut olarak yürütülmesinde bize önemli bir zemin sunuyor.”

“(BM oylaması) Bir tarafta ‘Savaş dursun, daha fazla kan akmasın.’ diyen 121 ülke var, diğer tarafta İsrail’in saldırılarına açık çek veren 3-5 ülke var.”

“Bunca masumun ölümünü sessizce geçiştirmeye, hatta Hamas bahanesiyle meşrulaştırmaya çalışanların artık insanlığa söyleyecek tek sözleri dahi kalmamıştır.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi