enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Milletvekili Kurt, BAE Devlet Başkanına Teşekkür Etti.

Milletvekili Kurt, BAE Devlet Başkanına Teşekkür Etti.
REKLAM ALANI

Resmi temaslarda bulunmak üzere, TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş başkanlığında Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’dan oluşan heyetle Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyaretlerde Bahreyn Kralı Sayın Hamed bin İsa el-Khalifa, Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmet Al Musalam, Bahreyn Şura Meclisi Başkanı Sn. Ali bin Saleh ve heyetleri ile görüşülerek parlamentolar arası ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve ülkeler arası güçlü işbirliği çerçevesinde ekonomi, turizm ve diğer alanlardaki yatırımların artışı da olmak üzere bir çok alanda ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin değerlendirmelerde yapıldı.
Yine ziyaretin ikinci ayağında BAE Devlet Başkanı Sayın Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan, Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan Dubai Emiri Sayın Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ve BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Sayın Saqr Ghobash ile görüştük. Türkiye-BAE ilişkilerindeki gelişmeleri ve atılacak adımları değerlendirildi.
Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt BAE Devlet Başkanı Sayın Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan’a ve BAE Devlet Yetkililerine 6 Şubat felaketinden en fazla etkilenen Adıyamana yaptıkları yardım ve destekler için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi