enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Milletvekili Kurt, Çelikhan Yolunun Müjdesi Verdi.

Milletvekili Kurt,  Çelikhan Yolunun Müjdesi Verdi.
REKLAM ALANI
18.12.2023
0
A+
A-

 

Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt bakanlıklararasında mekik dokumanın sonucunu aldı. Plan ve Bütçe Komisyonunda yapılan 2024 yılı bütçe görüşmelerinde sözünü aldığı Adıyaman Çelikhan yolunda ihale aşamasına gelindi. Uzun zamandır yapılması beklenen ve Adıyaman’ın Malatya ile bağlantısını da sağlayacak Adıyaman-Çelikhan Yolu hakkında açıklama yaptı.
ADIYAMAN-ÇELİKHAN YOLU İHALEYE ÇIKIYOR.

Milletvekili Kurt;
Adıyaman’ın hayati önemdeki Çelikhan yolu için 14 Mayıs seçimleri sürecinde verdiği sözü tuttu bakanlık ve TCK Genel Müdürlüğü nezdinde konunun takipçisi oldu. Kaza riski yüksek olan Adıyaman-Çelikhan Yolu yapımı 2024 yılı bütçesiyle birlikte ihaleye çıkacak.

Proje Kapsamında; 598 metre uzunluğunda 5 Adet Köprü ve 6.410 metre uzunluğunda 2 adet tek tüp tünel bulunacaktır. 7.5 km’si Bölünmüş Yol Sathi Kaplama, 31.5 Tek Yol Sathi Kaplama olmak üzere toplamda 39 Km’lik yolun ihalesinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.

Söz konusu projenin yapım Maliyeti 5 Milyar TL olacak.

Hemşehrilerimizin talepleri noktasında ve şehrimizin ihyası için tüm Milletvekillerimizle seferber olduk. Şehrimizdeki projelerin Bakanlık ve Kurumlarda takibini yapıyoruz, Hemşehrilerimizin taleplerinin gerçekleşmesi için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi