enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Mesele memleketse hep birlikte Ardahan’ız

Mesele memleketse hep birlikte Ardahan’ız
REKLAM ALANI
12.02.2024
0
A+
A-

Siyasiler “Mesele memleketse hep birlikte Ardahan’ız” mesajı verdi

ARDAHAN-BHA

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahanspor’un Doğubeyazıt maçında uğradığı haksızlık ve saldırılara Ardahan kamuoyundan tepki sesleri yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 15. Hafta karşılaşmasında çıkan olaylara sosyal medya hesaplarından tepki gösterip Serhat Ardahanspor’a sahip çıkan vatandaşlar ve siyasiler, birlik ve beraberlik görüntüsü sergilediler.

Doğubeyazıt, deplasmanında taraftarların küfürleri ve saldırılarına maruz kalan Serhat Ardahansporlu yönetici ve futbolcuların yanında olduğunu açıklayan Milletvekilleri, Belediye başkanları ve siyasilerin bazılarının mesajları şöyle;

AK PARTİ ARDAHAN MİLLETVEKİLİ KAAN KOÇ

“TFF BAL liginde maçlarımızda görev verdiğiniz hakemleriniz her hafta takımımızın aleyhinde kasıtlı ve haksız kararlar veriyor. Şehrimizin bir üst lig hayalinin haksızca elinden alınmasına müsade etmeyeceğiz. Futbol kulübümüz Serhat Ardahanspor’un yanındayım.”

CHP ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ERDEM İNCESU

“Bugün Serhat Ardahanspor’umuza karşı yapılan haksızlığı, centilmenlik dışı tavrı üzüntüyle izledik. Şehrimizin takımı Serhat Ardahanspor yalnız değildir. Herkese karşı şampiyon olacağız!”

ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANI FARUK DEMİR

“Serhat Ardahansporumuza yapılan çirkin muameleyi hem de misafir olmamıza rağmen, centilmenlikle bağdaşmayan hareketleri kınıyorum. Takımımızın ve futbolcularımızın her zaman olduğu gibi yanındayız. Bu olayında takipçisi olacağız. Aslında 2-1 aldığımız maç 2-2 ye getirilmiştir. Deplasmanda puanla dönen takımımızı kutluyorum.”

AK PARTİ ARDAHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YUNUS BAYDAR

“Bugün Serhat Ardahanspor kulübümüze, Ağrı Doğubeyazıt deplasmanında yapılan yakışıksız ve centilmenlik dışı muameleyi esefle kınıyorum. Her zamanki gibi takımımızın ve futbolcularımızın yanındayım. Önümüzdeki süreçte de bu tatsız olayın takipçisi olacağım. Şehrimizin takımı yalnız değildir, hakkı hakkımızdır! Takımımıza, yönetim kadromuza ve futbolcularımıza yaşanan olaylardan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi