enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
ALTIN
2.433,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Memleket beyaza büründü; okullar tatil edildi

Memleket beyaza büründü; okullar tatil edildi
REKLAM ALANI
10.01.2024
0
A+
A-

Memleket beyaza büründü; okullar tatil edildi

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm ülkeyi etkisi altına almaya başladı. Trakya bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ’ın bazı ilçelerinde okullar bir gün tatil edildi.

Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerinde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarda eğitime bir gün ara ile Şarköy ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Edirne Valiliği’nden yapılan açıklamada Meteoroloji tahminleri neticesinde şehri etkisi altına alması beklenen kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Çanakkale Valiliği kenti etkisi altına alan kar ve olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Valilik açıklamasında şunları kaydetti:

“Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır. Ayrıca, aynı gün il genelinde hamile personeller ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi