enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3360
EURO
35,1197
ALTIN
2.241,35
BIST
8.722,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

MASDER Ailesi Efsane Kaptanı Ağırladı

MASDER Ailesi Efsane Kaptanı Ağırladı
REKLAM ALANI
27.03.2018
0
A+
A-

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen panele katılmak üzere Adıyaman’a gelen Türk Milli Takım ve Galatasaray’ın efsane kaptanı Bülent Kormaz, panel sonrası MASDER ailesiyle bir araya geldi.

Adıyaman’a geldiği andan itibaren çok iyi karşılandığını ve keyifli bir gün geçirdiğini belirten Efsane Kaptan Bülent Korkmaz; “Gün içerisinde bazı ziyaretlerimiz oldu. Ardından Adıyaman üniversitesinde keyifli bir söyleşinin ardından MASDER ailesinin değerli başkanı ve üyeleriyle bir araya geldik. Futbol böyle bir şey severek yapınca, kopmak mümkün değil. Belki profesyonel futbol yaşantıma bir müddet daha devam edebilirdim ama kısmet buraya kadarmış. Futbolculuk dönemimizin ardından Antrenörlük yaptım. Her fırsatta eski takım arkadaşlarımız ve diğer sporcu arkadaşlarımızla birlikte bizlerde futbol oynuyoruz, bazen turnuvalara katılıyoruz. Sporun güzelliği burada. Futbolculuk biter, hocalık başlar veya sporun farklı bir dalında görev alırsın. Edindiğim bilgilere göre Masterler Spor Kulübü yeni bir dernek olmasına rağmen çok güzel etkinliklere imza atmış, umarım bundan sonra da bu güzellikler devam eder. Beni en güzel şekilde ağırlayan ve takımlarının formasını hediye eden MASDER başkanımız Mehmet Güneş ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin efsane kaptanı Bülent Korkmaz’ı Adıyaman’da ağırlamaktan büyük sevinç duyduklarını belirten MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Adıyaman’da çok güzel bir etkinliğe imza atıldı. Türkiye’nin efsane futbolcularından Bülent Korkmaz’ı ilimizde görmek, onun bu güzel sohbetini dinlemek bizlere büyük keyif verdi. Katıldığı panel sonrası kendisine takımımızın formasını hediye ettik ve panel sonrası derneğimize davet ettik. Kendisi de bizleri kırmayıp, Ejder Gürbüz kardeşimizin mekanına gelerek orada bizlerde birlikte oldu. Ülkemiz futbolu üzerine çok güzel bir sohbette ettik. Kaptan Bülent Korkmaz, futbol kariyerine 1 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa, 8 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık ve 6 TSYD Kupası sığdırdı. Her futbolcuya nasip olmayacak sevinçleri yaşadı. Bülent Korkmaz ahlakıyla, oyunuyla gerçekten Türkiye’de sembol olan futbolculardan birisi. Galatasaray’ın yanı sıra Türk Milli takım forması altında ortaya koyduğu başarılı futboluyla da gururumuz oldu. Kendisine, Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı ve bizleri efsane kaptanla buluşturan Adıyaman Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya, Belediye Kültür ve Soysal İşler Müdürü İskender Korkut’a teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen panelde MASDER Başkanı Mehmet Güneş, Spora vermiş olduğu destek ve bu tür güzel imza atan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya plaket takdim ederken, efsane kaptan Bülent Korkmaz’a arkasında 02 Bülent Korkmaz yazan Masterler Spor Kulübü forması hediye etti.

Adıyaman’da görmüş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Milli Futbolcu Bülent Korkmaz, Hüseyinoğulları işletme sahibi Ejder Gürbüz ve MASDER ailesine teşekkür ettiğini söyledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi