enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, su baskınlarından etkilenen bölgede

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, su baskınlarından etkilenen bölgede
REKLAM ALANI
13.02.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın 5 ilçesini etkisi altına alan sağanak yağışın neden olduğu su baskınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Antalya’da dün akşam saatlerinde başlayan ve merkeze bağlı 5 ilçeyi etkileyen sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu. Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 304.9 mm ile en fazla yağış alan bölge olan Kepez ve 233.9 mm en fazla yağış alan ikinci ilçe olan Muratpaşa’yı ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş’ın da bulunduğu heyet ile beraber su baskınlarından etkilenen bölgelerdeki durumu yerinde inceledi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Tütüncü, “Devletimizin bütün imkanlarının seferber olacağından vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın. Çok üzgünüz. Maalesef birde can kaybımız var. Hayatını kaybeden Halil Yıldız’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Antalya’mıza geçmiş olsun.” dedi.

Resim

Resim

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi