enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5386
EURO
34,8715
ALTIN
2.444,12
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Banaz’da Seçim Kutlaması Gibi Adaylık Tanıtımı

Banaz’da Seçim Kutlaması Gibi Adaylık Tanıtımı
REKLAM ALANI
04.03.2024
0
A+
A-

Banaz’da Seçim Kutlaması Gibi Adaylık Tanıtımı

Banaz‘da bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda miting gibi aday tanıtım toplantısı yapıldı. Yaklaşık 4000 kişinin tıklım tıklım doldurduğu toplantı salonunda birlik beraberlik sloganları atıldı. Uşak İl başkanı Sevinç Yazgan Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım, İl, İlçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri adaylarının da katıldığı program miting havasında yapıldı.

Ev sahibi olarak ilk sözü alan Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy; “Olağanüstü dönemlerdeyiz, emeklinin geçinemediği, gençlerin işsiz kaldığı, sınırlarımızın silikleştiği koşullardayız. Vatan topraklarının Katarlılara, Araplara satıldığı, Halk belediyeciliği değil rant belediyeciliğinin yapıldığı dönemdeyiz. Olağanüstü dönemler, olağanüstü tepkiler ister. Banaz’da olağanüstü tepkiyi Ethem Erdem başkanımızla vereceğiz. Emanetimiz olan Banaz Belediyesi’ni kazanacağız! Bu toplantıdaki coşkumuzla 31 Mart’ta kazanacağımızı göstermiş olduk” dedi.

İL BAŞKANI SEVİNÇ YAZGAN SERT KONUŞTU, “KİMSE BANAZLIYI TEHDİT EDEMEZ”

Yazgan; Sevgili Banazlılar, Bir konuya değinmek istiyorum, geçtiğimiz günlerde iktidar partisinin Banaz adayı talihsiz bir açıklamada bulunmuş Biz kazanamazsak çivi bile çakamazlar” ifadelerini kullandı.

Yazgan; “Arkadaşlar; Seçimler kazanılır, kaybedilir demokratik bir mücadeledir. Hiç kimsenin Banaz halkını tehdit etmesine izin vermeyiz. İstediğiniz partiye oy verebilirsiniz. Bu sizin hür iradeniz ve demokrasinin verdiği en büyük haktır. Ama hiç kimse Banaz halkını tehdit edemez, tekrar ediyorum bu demokratik bir mücadeledir ama hiçbir kimse çıkıp da Banaz halkını tehdit edemez. Banaz ilçesi Milli mücadelede Yunan tehditlerine boyun eğmemiş Bunlara hiç boyun eğmez. Kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

ETEM ERDEM SİNEVİZYON GÖSTERİMİ İLE PROJELERİNİ ANLATTI

Erdem; “Kıymetli misafirler öncelikle şunu ifade etmek isterim ki doğduğum ve doyduğum bu topraklara hizmet etmek benim için onurların en büyüğüdür. Bu vesileyle beni yalnız bırakmayan siz değerli büyüklerime, küçüklerime, akranlarıma teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Seyretmiş olduğunuz projelerin hepsi uzman ekipler tarafından hazırlanmış ve uygulanması noktasında her hangi bir aksaklık yaşanmayacak projelerdir. Zaten içerisinde yaşadığımız şehrimizin ihtiyaç ve sorunlarını bildiğimiz gibi yine kamuoyu araştırmaları yöntemi kullanılarak ilçe halkımızın istek talep ve beklentileri ölçülmüş ve bizim de gördüğümüz eksiklikler tamamlanarak bu projeler ortaya çıkarılmıştır” cümlelerini kullandı.

“BANAZ YÖNETİLEMEMEKTEDİR”

Erdem, “Kıymetli dostlarım Banaz yönetilememektedir. Banaz kaderine terk edilmiştir. Sizlerden gelen yoğun istek ve talepler doğrultusunda ayrıca varlığımızı borçlu olduğumuz Banazımıza, vefa duygumuz bizleri Cumhuriyet Halk Partisi Banaz Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınıza çıkarmıştır. Değerli dostlarım Banaz Belediye Başkan Adaylığına talip olmak, Banaz’ı yönetmeyi arzu etmek için  haklı sebeplerim gerçekçi nedenlerim vardı. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz bu topraklar sahipsizlik için de kıvranırken emsal bölgeler şahlanmış; iktisadi ve sosyal kalkınma hamlelerini tamamlamışken Banaz’ımız sahipsiz, işsiz ve kimsesizdi. Banaz’ı sahipsiz bırakmamak Banazlıyı kalkındırmak için yönetime talip oldum. Topraklarında onca tarihi ve doğal güzelliği içinde bulundurmasına rağmen bu güzelliklerin değerlendirilmeyerek kazanç sağlanmamasının önüne geçmek, bu değerleri değerlendirmek için karşınıza çıktım. Özellikle istihdam sorunu yüzünden göç vermek zorunda kalan Banaz’ımızın bu sorununu çözmek, istihdam sağlamak, gençlerimize yeni gelir kapıları açarak göçün önüne set olmak için aday oldum” dedi.

“LİYAKATLİ İNSANLARIN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”

Erdem, “Sadece siyasete ve siyasetçiye yakın olan insanların işlerinin görülmesi ve çeşitli kademelere gelmesini engellemek ve emekçi insanların, liyakatli insanların önünü açmak için bu yola çıktım. Şehri bugünden planlayarak imar ve rantın önüne geçmek, geleceğin Banaz’ını bugünden inşa etmek için huzurunuza çıktım. Hemşerilerimizin yaşamaktan mutluluk duyduğu, sağlık, spor, eğitim, sosyal alan gibi alanlarda kendini tamamlamış bir Banaz inşa etmek için geldim. Kıymetli misafirler ilçemiz bir çok yerleşim merkezini kıskandıran doğal güzelliklere sahipken maalesef bu güzellikler birkaç liyakatsiz kişinin yönetim anlayışına terk edilmiştir. Yani mücevher doğru sarrafın elinde değildir. Ama Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği ile Banaz’ımız hakkettiği değeri bulacak, adil, liyakat sahibi yöneticilerine kavuşacaktır. Kıymetli misafirler bir çok kademesinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partimizin belediye başkan adayı olmak bizim için onurdur, gururdur. Çünkü Cumhuriyet Halk Partimiz bizlere  ulu önderimiz, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetidir, Cumhuriyet Halk Partisi Halkın ta kendisidir, Cumhuriyet Halk Partisi emeğin, adaletin, liyakatin adresidir, Cumhuriyet Halk Partisi egemen güçlere karşı halkın asil duruşudur, Cumhuriyet Halk Partisi çiftçinin, emekçinin, işçinin hakkını savunan en güçlü sestir, Cumhuriyet Halk Partisi yalana dolana talana karşı doğruluktur adalettir Cumhuriyet Halk Partisi liyakatsizliğin, adaletsizliğin önündeki en güçlü yapıdır, Cumhuriyet Halk Partisi eşitliktir, hakça paylaşımdır, Cumhuriyet Halk Partisi bölünmez bütünlüğe karşı en güçlü sestir, Yani Cumhuriyet Halk Partisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür, Cumhuriyet Halk Partisi Kuvayı Milliye ruhudur, İşte bu ruhla bu anlayışla Banaz’ımızı kalkındırmak, geliştirmek Banazlının huzur ve mutluluk içerisinde yaşadığı bir alan oluşturmak, kişiye göre hizmet anlayışının önüne geçmek, ilçemizi üç beş kişinin menfaatine terk etmemek için çıktığımız bu yürüyüşte en büyük destekçimiz halkımızdır, örgütümüzdür,  Biz birlikte el ele, omuz omuza verdiğimiz zaman önümüzde hiçbir engel duramayacaktır,  Sizlere olan inancım tamdır,  Bu yolda durmadan yorulmadan yürüyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum,  Bu inanç, bu azim, bu coşku bize göstermiştir ki 31 Mart’ta Banaz Belediyesi Halkçı bir belediye olacaktır. Banaz Belediyesi 31 Mart’ta el değiştirecek Cumhuriyet Halk Partisi Tarafından yönetilecektir” dedi.

Programın son bölümünde Banaz belediye meclis üyesi adayları ve Banaz il genel meclis üyesi adayları Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Adayı Refik Tuncay İlçe yöneticileri kadın kolları ve gençlik kolları başkanı ile basına fotoğraf verdi.

Seçim Koordinasyon Merkezine Uşak il ve ilçe yöneticilerinin ve Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım‘ında bulunduğu bir grupla yürüyüş düzenlendi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi