enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Komşu Kavgası: Bir kişi bıçaklandı

Komşu Kavgası: Bir kişi bıçaklandı
REKLAM ALANI
22.02.2024
0
A+
A-

Zürih’in 11. Bölgesinde iki komşu arasında çıkan bir tartışma esnasında bir kişi bıçaklanarak orta derecede ağır yaralandı. Zürih şehir polisi bir kişiyi tutukladı.

featured

Komşu Kavgası: Bir kişi bıçaklandı

Zürih şehir polisinin Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre, Salı akşamı saat 19.30’dan kısa bir süre sonra çıkan bir kavga nedeniyle Stiglenstrasse’ye acil polis ekipleri sevk etmek zorunda kaldı. Olay yerine gelen Polis ekiplerinin ilk bulgularına göre, bir apartmanın merdiven boşluğunda iki komşu erkek arasında tartışması çıktı. Adamlardan biri bıçaklı bir silah kullandı ve komşusunu ağır yaraladı. 38 yaşındaki yaralı adam, Schutz & Rettung Zürih ambulans servisi tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

34 yaşındaki kişi tutuklandı

Şehir polisi kavgaya karışan ikinci adamı da tutukladı. 34 yaşındaki Kübalı savcılığa sevk edildi. Tartışmayı yatıştırmaya çalışan 36 yaşındaki bir kadın hafif yaralandı. Olayların seyri ve arka planı hala belirsizliğini koruyor. Zürih Adli Tıp Enstitüsü’nden uzmanlar kapsamlı bir adli soruşturma yürütmek üzere çağrıldı. Diğer soruşturmalar Ağır Şiddet Suçları Savcılığı ve Zürih Kanton Polisi tarafından yürütülüyor.

Komşu Kavgası: Bir kişi bıçaklandı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi