enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
23°C
Adıyaman
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

KIYMAZLA GÜNDEM GÖZ DOLDURDU

KIYMAZLA GÜNDEM GÖZ DOLDURDU
REKLAM ALANI
10.02.2016
0
A+
A-

  

Suriye Türkmenlerinin sorunlarını ekrana taşıyan Kıymaz ‘la gündem göz doldurdu Gazeteci yazar Zeynel Abidin kıymazın hazırlayıp sunduğu Zeynel abidin kıymaz ile gündem programı Bahar Türk TV de gündem yaratıyor. Merkezi Gaziantep’te bulunan Bahar Türk TV Türksat uydu aracılığıyla Dünya yayın yaparken ayrıca digiturk ve dsmart plutformlarında da izleyicisine ulaşıyor. Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan Zeynel abidin kıymaz la gündem cuma akşamları saat 17:30’da Bahar Türk Tv’de canlı olarak yayınlanıyor. 

Suriye Türkmenlerinin sorunlarını ekrana taşıyan Kıymaz ‘la gündem göz doldurdu Gazeteci yazar Zeynel Abidin kıymazın hazırlayıp sunduğu Zeynel abidin kıymaz ile gündem programı Bahar Türk TV de gündem yaratıyor. Merkezi Gaziantep’te bulunan Bahar Türk TV Türksat uydu aracılığıyla Dünya yayın yaparken ayrıca digiturk ve dsmart plutformlarında da izleyicisine ulaşıyor. Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan Zeynel abidin kıymaz la gündem cuma akşamları saat 17:30’da Bahar Türk Tv’de canlı olarak yayınlanıyor bu hafta bayır bucak Türkmenleri Suriye Türkmenlerinin içinde bulunduğu durum gündeme taşındı. Program konuğu Suriye ulusal güvenlik konseyi üyesi olan muhaliflerin hükümetin de sağlık Bakanı olarak görev alan Türkmen milli hareket Partisi genel başkanı Drmuhammet vecih cuma ve Gap gazeteciler birliği Halep temsilcisi türkmen gazeteci mustafa Süleyman program konuğu oldular. 
TÜRKMENLER ÖZELLİKLE KATLEDİLİYOR
Doktor Muhammet vecih cuma beş yıldır yapılan muhalefet ve Beşar Esad güçleri arasındaki çatışmaların Rusya’nın müdahalesi ile farklı bir boyuta taşındı diyerek şunları söyledi “rus uçakları her gün türkmen köylerini özellikle hedef alan saldırılarıyla sivil katliamları bütün dünyanın gözü önünde devam ediyor büyük bir savaş suçu işleniyor hür dünya yapılan bu zülüme sadece seyirci olarak bakıyor Rus uçağının sınır ihlali nedeniyle Türkiye tarafından düşürülmesi sonrasında Rusya intikam bahanesiyle özellikle humusta Hamada Halep’te Lazkiye civarında ve türkmen dağında Türkmenleri özellikle hedef alarak savaş uçaklarıyla sivil Türkmenleri bomba yağmuruna tutuyor ve kullandıkları bombalar çok tesirli, bombardımanlar yapılıyor ve bu bombardımanların Sonucu emin olun düşünün yerde kentteki dağlar yerinden sallanıyor o kadar korkunç bombalar atılıyor siviller katlediliyor” dedi.
RUSYA SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR
Suriyeli türkmen gazeteci mustafa Süleyman da Rusların Hizbullah ve İranın da iş birliği içersindeesatla beraber özellikle Türklere yönelik ablukaya alıp köylerine saldırılarak savaş uçaklarıyla saldırarak sivilleri katlediyorlar abluka altına alıp açlığa mahkum ediyorlar ve Türkleri köylerinden yurtlarından sürgün ediyorlar Türkiye’nin yardımları gıda battaniye giyim olarak devam ediyor fakat muhaliflerin makarnaya değil uçaksavarlara ihtiyacı var maalesef Suriye’de çok kirli bir savaş yaşanıyor birinci Dünya Savaşı’nda ölen insanlardan daha fazla kayıp verildi Suriye’de büyük oyun oynanıyor dedi.
Zeynel Abidin kıymaz la gündem programı devam ederken ve sonrasında televizyonu arayan izleyiciler tebriklerini ilettiler Zeynel Abidin kıymaz program sonrası gazetemize yaptığı açıklamada bahar Türk televizyonun Adıyaman stüdyosunun hazırlıkların sürdüğünü yakın zamanda Adıyaman stüdyosunun faaliyete geçeceğini ve Adıyaman stüdyosundan da yayın yapılacaktır dedi. Haber:Ramiz Kıymaz

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi