enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1845
EURO
34,9561
ALTIN
2.504,35
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Kırıkkale’de 4 Mahalli Gazete birleşti – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Kırıkkale’de 4 Mahalli Gazete birleşti – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
REKLAM ALANI
01.05.2024
0
A+
A-

Kırıkkale’de 4 Mahalli Gazete birleşti

Aralarında 40 yıllık Mahalli Gazetelerinde bulunduğu Kırıkkale gazeteleri imtiyaz sahipleri yaptıkları anlaşmanın ardından bir gazeteye düşürme kararlarını kamuoyuyla paylaştılar. Kırıkkale’de 5 yıl önce de 13 gazete kendi aralarında anlaşarak 4 gazeteye düşmüştü.

Gazete imtiyaz sahipleri yapmış oldukları açıklamada artan işçi maliyetleri, sigorta giderleri ve gazete basım malzemelerinin fiyat artışının bu kararı almada etken olduğunu ifade ederken 4 mahalli gazetenin vasıflı haber siteleri kendi kurumlarında kendi isimleri ile sosyal medyada yayınlarına devam ediyorlar.

Kırıkkale’de birleşen 4 mahalli gazetesinin kamuoyuna duyuru metni:

TÜM OKUYUCULARIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURU!

– Kırıkkale’de uzun yıllardır yayın yapan İL gazetesi, Kalehaber, Manşet ve Yenigün gazeteleri olarak Kırıkkale Basın sektöründe bundan böyle daha güçlü ve etkili bir yayın yapabilmek için müşterek bir karar almıştır.

– 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren dört Mahalli Gazete olarak geçici bir süre ile İL gazetesi çatısı altında birleşip, devamında yeni bir isim ve yeni bir logo ile okuyucularımıza modern bir gazete sunacağız.

Bu arada Basın İlan Kurumuna kayıtlı 4 gazetenin Vasıflı İnternet Haber Sitesi olan ilgazetesi.com.tr, kalehaber.net, yenigungazetesi.com.tr ve mansetgazetesi.net yayınlarını kendi mekanlarında ve kendi bünyelerinde özgün bir şekilde devam ettirecektir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi