KARS-BHA
2007 yılında Şırnak’ın Bestler Dereler Bölgesi’nde bölücü terör örgütü (BTÖ) ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Servet Yıldırım’ın ailesini ziyaret eden Vali Polat, şehit babası Fahrettin Yıldırım’ın Babalar Günü’nü kutladı.
Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Vali Polat, devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Şehidin emaneti olan ailelerinin kendileri için birer onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Vali Polat, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri başımızın tacıdır. Bu özel günde, Servet evladımızın kıymetli babası Fahrettin amcamızın Babalar Günü’nü kutlamak istedik. Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Ziyarete, İl Jandarma Komutanı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ile beraberindeki heyet de eşlik etti. Şehit ailesi, Vali Polat’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.