enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5498
EURO
34,8775
ALTIN
2.431,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ ADIYAMAN’DA BEŞPINAR PROJESİNİ İNCELEDİ

KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ ADIYAMAN’DA BEŞPINAR PROJESİNİ İNCELEDİ
REKLAM ALANI
03.04.2016
0
A+
A-

  
Adıyamanlı Sanayici, İşadamı ve STKlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Adıyaman’daki temaslarına ilk olarak Beşpınar projesini inceleyerek başladı.

 

Ankara’dan Adıyaman’a havayoluyla gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı Adıyaman Havalimanında Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, ilçe ve belde Belediye Başkanları, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı.

 

Karşılama sonrası beraberindeki heyetle birlikte Beşpınar Projesinin uygulandığı ziyaret çayı alanına gelen Bakan Yılmaz, Adıyaman’ın en prestijli projelerinden olan Beşpınar Projesini yerinde inceledi.

 

Projede devam eden çalışmalar hakkında Vali Mahmut Demirtaş’tan bilgi alarak projeye desteklerini devam ettireceklerini ifade eden Bakan Yılmaz, alanda kendi adına ayrılan ağacı toprakla buluşturdu.  

 

Bin 300 dönümlük alan üzerinde uygulanan ve içerisinde piknik alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, spor alanları, sosyal alanlar, göletler, şelaleler başta olmak üzere birçok sosyal donatıya sahip olan Beşpınar Vadi Projesi ile hızla ilerliyor.

 

Beşpınar Projesine desteklerinin süreceğini belirten Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti; “Burayı görünce buraya ne kadar isabetli bir destek verdiğimizi anladım. İnşallah desteklerimiz devam edecek. Halkımızın en fazla talep ettiği faaliyetlerden biri bu tür rekreasyon alanlarıdır. Gelecek, oturacak ve stres atacağı, boş zamanını değerlendireceği, piknik yapacağı şehirlerin yaşanabilirliğini arttıran projelerdir. Kalkınma ile de bu yakından ilgilidir. Böyle yerler olacak ki insanlar başka yerlere gitmesin, nitelikli insanlar gelsin. Şehirleşme ile kalkınma arasında çok güçlü bir irtibat var. Bu tür projeler kalkınma ile direk ilgili projelerdir. Sadece kaliteyi arttırmakla kalmıyor aynı zamanda iş ve yatarımı teşvik ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çeşitli kurumlarımız aracılığıyla bu projeye destek veriyoruz. İhtiyaç olunca desteklerimiz devam edecek. Aşama aşama bu desteklerimiz sürecek” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi