enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KAHTA’DAKİ SİLAHLI SALDIRININ FAİLLERİ YAKALANDI.

KAHTA’DAKİ SİLAHLI SALDIRININ FAİLLERİ YAKALANDI.
REKLAM ALANI

 

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın kardeşi Mehmet Toprak’ın silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;
02.12.2016 cuma günü saat 17:50 sularında Kahta ilçesi Girne Mahallesinde Kahta Belediye Başkanı Abdurrrahman TOPRAK’ın kardeşi Mehmet TOPRAK’ın silahla yaralanması olayı ile ilgili olarak kolluk kuvvetlerimizin adli makamlarla yakın işbirliği içinde gerçekleştirdikleri titiz çalışma sonucu, olayın failleri olduğu değerlendirilen M.T. M.S. ve M.E.T. isimli şahıslar ile A.Y. ve E.E. isimli azmettiricilerden oluşan toplam 7 şüpheli yakalanmıştır. Ayrıca olayda kullanılan bir adet plakasız füme renkli Megane Hatcback marka araç ve 2 adet ÇEK VZOR marka 7.65 mm çapında tabanca ile bu silahlara ait 21 adet mermi ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili başlatılan soruşturma devam etmekte olup, ilgililer en kısa sürede adli mercilerin önüne çıkarılacaktır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi