enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

KAHTA’DAKİ FUTBOL KULÜPLERİ ‘KAHTASPOR’ ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ

16.10.2015
0
A+
A-

Kahta’daki Futbol Kulüpleri Kahtaspor Çatısı Altında Birleşti…

Kâhta’da faaliyet gösteren iki futbol takımı Kahtaspor çatısı altında birleşmesi kararı aldı.  Kâhtaspor kulübü, çatısı altında birleşen spor kulüpleri güç birliği yaptı…

 

Kahtaspor kulübü Başkanı Salih Beyazyıldız’ın M. Kemal caddesi üzerindeki  Cafe’de düzenlemiş olduğu kahvaltıya, AK Parti Adıyaman Milletvekili İ.Halil Fırat, Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya,  Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel, İl genel meclis üyeleri, işadamları, Basın mensupları ve Kahtaspor Kulübü sporcular katıldı.

MAÇLARI İZLENİR BİR KAHTASPOR OLACAK..

Açılış konuşmasını Kahtaspor Kulübü Başkanı yapan Salih Beyazyıldız, Kahta’daki spor kulübünün birleşmesini duyurmak için kahtavaltı da bir araya geldiklerini, birleşmenin  gerçekleşmesinde katkı sunan Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ederek başladı…

Hedeflerinin Kahtaspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirten Başkan Beyazyıldız konuşmasında ; “ilçemizde amatör futbol kulüplerini Kahtaspor çatısında birleştirdik . Şuanda Kahtaspor adı altında 17- 18 sporcu transfer ettik çalışmalarımızla bir üst lige çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Sn. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bizlere yardım ettiler destek oldular inşallah bundan sonrada devam ederler. Hepinize geldiğiniz için teşekkürler ediyorum” dedi.

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak konuşmasında ; “ Salih bey bugün hepimizi bir araya getirdi kendisine teşekkürler ediyoruz. Bizler Kâhta Spor Kulübümüzün başarısı için Sayın Kaymakamız ile birlikte maddi manevi destek olacağız. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geleni yapmak. Önemli bugün bu birlik ve beraberlik oluşmuştur. Kulüp Başkanımız Salih beyden ve sporcularımızdan başarı bekliyoruz, güzel sonuçlar bekliyoruz, hepinize hayırlı cumalar diliyorum.” Dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İ.Halil Fırat yaptığı konuşmasında ; “Kâhta ilçemiz çok büyük bir ilçemiz  üç kulübün tek çatı altında birleşmiş olması önemli ve yerine bir karar. Kâhta’da her alanda olduğu gibi spor alanında  da daha iyi bir yere gelmesi noktasında bizlerin ne yapması gerekiyorsa bu konuda kendilerine yardımcı olacağız. AK Parti olarak her zaman spor’a ve sporcuya önem verdik, tesisleşme noktasında destek olmak gerekir. Buradan Kahtalı hemşirelerimden ve işadamlarımızdan Kahta spor kulübümüze sahip çıkmalarını bekliyoruz,en azından seyirci olarak . Bu kararın Kulüplerimize,sporcularımıza ve Kahta’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, inşallah önümüzdeki sezonda Kahta’mızı bir üst ligde bal liginde görürüz. Sn. Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza hepinize desteklerinize  teşekkürler ediyorum ”dedi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise konuşmasında; “ Kâhta’da göreve başladığımda, spor kulüp başkanlarımıza yapmış olduğumuz ziyaretler neticesinde  kulüplerin birleşmesi ve Kâhta’mıza daha yakışır, daha güzide ve daha iyi temsil edecek bir takımın oluşturma çabası vardı. Bizde Sayın Belediye Başkanımızla birlikte bize getirilen bu talepe gerekli desteği sunduk ve sunacağızda. Tabi bunu yaparken kulağımıza,”Kaymakam yeni geldi, daha neyin ne olduğunu bilmiyor  şeklinde söylentiler geldi. Spor’a destek olmak için içersini bilmeye, tanımaya gerek yok. Spor, kardeşliktir, spor, birlikteliği bir araya gelmeyi sağlar. Spor, gençlerimize daha iyi bir hayat, daha iyi bir gelecek temin eder. Dolayısıyla altını üstünü çok fazla aramaya gerek yok. Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Kâhta spor’a destek olduk ve bundan sonrada olacağız. Özellikle şunu belirteyim ki; Kâhta’da spor tesislilerimiz belli bir noktaya geldi. Başta Sayın Başbakanımız, Sayın Grup Başkanvekilimiz ve Sayın Vekillerimiz 34 milyona mal olacak içersinde yüzme havuzu bulunan 2.500 kişi kapasiteli yarı olimpik spor tesisi kazandırılacak. İnşallah önümüzdeki günlerde kendileri ilçemize bu değerli müjdeyi vereceklerdir. Hepinize geldiğiniz için katkılarınız için teşekkürler ediyorum” Dedi.

KAHTAMIZIN MAÇLARININ İZLENEBİLİR DURUMA GELMESİ…

Kâhta’mız Adıyaman’ın en büyük ilçesi ve Türkiye’de 20 ilden daha büyük bir ilçemiz. Büyük gelişmiş ilçeler sporu ile kamu kurum VE kuruluşları ile modern tesisleri ile , yolları ile , parkları ile kentleşir gelişirler.  Benim gönlümde geçen Kâhta’mızın maçları izlenebilir bir kulüp haline gelmesi. Bu vesile ile kararın Kâhta Spor Kulübümüze hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Kâhta Spor’un yanındayız ve her zaman birlikte olacağız, desteğini esirgemeyen her kese saygılarımı sunuyorum ”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi