enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kahta’da Yaz Spor Okullarına İlgi Artıyor

Kahta’da Yaz Spor Okullarına İlgi Artıyor
REKLAM ALANI
23.07.2018
0
A+
A-

 

Kahta ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarına ilgi artıyor.

Yaz spor okulları Kahtalı gençlerin, yoğun ilgisini görüyor. Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kurslara katılan gençler, eğitim ve öğretim yılındaki stresi, sporla attıklarını belirttiler.

Sokakta boşa zaman geçirip düzenlenen yaz spor okullarına katılım sağladıklarını ve hocaları tarafından iyi bir eğitim aldıklarını belirten öğrenciler, Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü başta olmak üzere hocalarına teşekkür ettiler.

Yaşıtlarını spora davet eden gençler, “Sporun yanında ders çalışmayı da ihmal etmiyoruz. Tatili dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Bir yandan spor yapıyoruz. Bir yanda da boş vakitlerimiz de kitap okuyup ders çalışıyoruz. Havalar da sıcak dışarıda zaman geçireceğimize gelip spor merkezinde eğitim alıyoruz. Hocalarımız bizlerle ilgileniyor. Tabi hobi olarak yapıyoruz. Ama gelecekte daha da bu sporla uğraşıp şampiyon olan arkadaşlarımız da var. Bizde onlar gibi olabiliriz. Genç yaşlı herkesi spor yapmaya davet ederiz” dediler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi