enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8785
ALTIN
2.435,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA’DA ŞEHİT AİLELERİ 18 MART MÜNASEBETİYLE BİRARAYA GELDİ

KAHTA’DA ŞEHİT AİLELERİ 18 MART MÜNASEBETİYLE BİRARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
22.03.2017
0
A+
A-

Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kahta ilçesindeki Şehit Aileleriyle sosyal etkinlikte bir araya geldi.

Kahta Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Proje Koordinasyon Merkezi desteğiyle Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan PRODES projesi dahilinde gerçekleştirilen 2. sosyal etkinlik olan program 21 Mart 2017 Salı günü ilçe merkezinde bulunan bir restaurant’ta düzenlendi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA ve eşleri Gökçen KAYA başkanlığında gerçekleştirilen programa Kahta ilçesindeki 15 şehit ailesi ile birlikte Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Serdar KAYACAN ve eşi, İlçe Emniyet Müdür Vekili Durmuşali ÖZKAN ve eşi ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan YETİŞ, Kahta Proje Koordinasyon Merkezi görevlileri ile basın mensupları katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA “Bu etkinliğin “Şehit Aileleriyle Çanakkale’de Tarihe Yolculuk” projesi kapsamında gerçekleştirildiğini, İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Dernekler Daire Başkanlığınca Prodes kapsamında kabul edilen bu projenin 2017 yılı içerisinde bu gibi etkinliklerle devam edeceğini belirtti. 11-14 Nisan 2017 tarihinde şehit ailelerinden 2 şer kişinin katılımıyla Çanakkale gezisi gerçekleştirileceğini, bu gezi hakkında tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Kaymakam KAYA Aziz şehitlerimizin Devletimize emaneti olan şehit ailelerimize destek olmak ve Devletin şefkat elini hissetmelerini sağlamak en önemli görevlerimizdendir. dedi, şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabır diledi.

Programa katılan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK programın gerçekleştirilmesi ve şehit ailelerine olan duyarlılığı dolayısıyla Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA ve emeği geçenlere teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi