enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Kahta suyu birilerin İftirasından Temizdir

Kahta suyu birilerin İftirasından Temizdir
REKLAM ALANI
21.08.2014
0
A+
A-

abdurrahman toprak 1

Son günlerde çeşitli basın yayın organlarında, birilerin Tarafında Kahta İlçesinde.su ile ilgili iftiralar atarak çamur at izi kalsın.’’Spekülasyonlar Öncelikle bu iddianın tamamen asılsız, mesnetsiz ve gerçekle hiçbir ilgisinin olmadığını belirtmek isteriz.

Başkan Abdurrahman Toprak.’’Hakkında malum kişi ve ya kişiler çevrelerin’in algı operasyonu ve iftira kampanyasından öteye geçememektedir, maalesef ki halkımız bu tür şeylere inanır olmuştur, Abdurrahman Toprak geldiği günden beri bir an olsun oturmamış Kahta’ya daha temiz suyu nasıl getiririmin derdine düşmüştür.

Su projesi için gecesini günüzüe katan.Başkan Abdurrahman Toprak. bu kadar yüklenmeyi iş edinen odaklar neden daha önceki dönemde Kahta belediyesi eski yönetim’in suyla ilgili hiçbir adım atmadığını anlatmıyor?

Ötesi neden Kahta belediyesi eski yönetim’in zamanında hiçbir depo temizlenmemiş? Bunları sorabilecek hiçbir kalem olmadığı gibi? Belediyede 4 ayı geçmeyen bir başkan’a yapılan bu çirkin iftiralar şu an Kahta suyu kirli diyenler gidip kaynağın’dan baksınlar bu su Kahta’nın 30 yıldır içilen su ne oldu da birden bu su ile alakalı iftiradan bulunuyor’lar anlamak mümkün değildir.

Herhangi bir suyu getirin analiz ettirin daha öncekinden kirli çıkmayacağı aşikardır.seneye haydaran suyu geldiğinde ne diyecekler ne düşünürler şimdiden merak ediyorum.’’Doğrusu? Bu su Malatya’dan geliyor ama içmeyin mi diyecekler.? Müfterilik büyük günahtır.Allah kalplerde olanı bilir.Sayın Abdurrahman Toprak.şu an bile Ankara da Kahta’ya güzel projeler kazandırmak adına bunların içinde. Su projesinide unutmamak lazım Bu asılsız iftiraları atanlarI Allaha havale ediyoruz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi